Kndmr Allah razı olsun canım beniiiimmm darısı sağ salim sana olsun inşaAllah 👐😍😘
Estağfurullah merak ettiğin ne varsa sorabilirsin bende merak ediyordum yaşayana kadar çünkü 😌
Sancıdan bahsediyorsan ben çok zor karşıladım açıkcası hele ki gece yarısından sonra 120leri görürken annemin burnundan getirdim diyebilirim yani düşündüğüm gibi hafif değildi asla ama her insan öyle olmuyor daha sakin karşılayanlar da var maşaAllah siz onlardan olursunuz inşaAllah 👐😍
Ben kendimi hiç korkutmadım siz de korkmayın bu doğal bi süreç hep bunu dedim kendiliğinden oluyor her şey bol dua sabır gerekli o anlarda🙈😍
Canım ben devlet hastanesinde doğum yaptım yatış yapılır yapılmqz hastane kıyafeti veriliyor içimde hiçbir şey kalmadan onunla doğuma kadar durdum servise geçince de alt üst pijama giydim 🤗
Yanımda depend benzeri bez ped götürmüştüm, yedek kıyafet hastane çıkışı giyeceğim, havlu tarak koymuştum onları kullanmadım hastane havlu verdi sağolsun. Çorap iç çamaşırı koydum onları kullandım, kapalı olduğum için yemeni koydum onu kullandım öyle yani başka da bi şey koymamıştım 🤗🤗