Serappp14 Ikısını birden kullanıyormusunuz bıkac kısıde kanama yaptıgı ıcın coraspini kestık dıyenı duydum öyle bi ihtimal mi var bende ıkısını kullanıyorm daha once dusuklerm oldugu ıcın kanamadan lekeden cok korkuyorum 🙁
Merveee34 Serappp14 ben ikisini de kullanıyorum 7.haftalarda kahverengi lekelenmem olmustı suan 12 haftadayım bi sıkıntı yok
[silindi] Serappp14 6.aya kadar oxopar sonrasında ise corasprn kullanıyorum, daha önce ikisini kullandığım için lekenme olmuştu.
HandeSM Serappp14 bende ikisini birden kullanıyordum lekelenme ve kanamalarım olduğu dönemde corasprini belli sürelerde bıraktırmıştı doktorum sonra geri başlamıştım ama sonradan. corasprini 28 de bıraktırcam demişti bu durumlardan dolayı 20 de bıraktırdı
SerpilEsra Serappp14 kuzucum lekelenme olursa kisa sureli kesiliyor. Bir hafta kestik sonra devam bi sorun yok sukur 9 haftaligiz yani herkeste leke yapacak diye birsey yok😊
Yasemin0728 Serappp14 daha önceden 2 kaybım olduğu için önlem amaçlı verdi doktorum hem iğneyi hem coraspini şuan 23+0 haftalığız çok şükür hiç kanamam olmadı şuana kadar
Mavi34 Serappp14 oksapar8000 lik ce ecopirin kullanıyorum 10.haftaya geldik çok sukur henüz bir kanama vs olmadi