Ozlem23 Kayaes ben yaptırdım doktorunuz yaptırın diyosa bence yaptırın bir içecek iciyosunuz sadece bebeğe Bir zararı olmaz
Aylinsemih Kayaes ben yaptırdım geçen hafta eczaneden kaç gramlık isteniyorsa soda alıyorsunuz sonra içip 1 saat sonra saglik ocagi kan alıyor sizden ama aç olmanız lazım bunun icin
Sukran- Merhaba ben yaptırmadım doktorum onermedi sabah kahvaltidan sonra eczaneden tokluk şekerini olctur dedi 20 günde bir. Çünkü bu yuklemeyi yapanlarda son haftalardada şeker çıkabiliyormuş bu sebepten gerek duymadi
Kayaes SinemBebeci48 aynen bende cok kararsız kaldım ikilem arasındayım olmazsa sağlık ocağına gidip ebe ile konuşup öyle karar vermem gerekiyor 😌 Ya bu anne de şeker var mı yok mu onun için gerekliymiş bebeğe herhangi bir zararı yokmuş ailede şeker yoksa sıkıntı değilmiş araştırdığım bilgilere göre bakalım
Kayaes Aylinsemih bunları biliyorum canım da yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsız kaldım 😀Gene de cok teşekkür ederim 🥰🥰
MucizeAnnesii Kayaes canım açlık tokluk baktır önce baktın yüksek yükleme yaptır benim doktorum öyle yapmıştı . İyi ki de yapmış şuna insülin kullanıyorum . Bilmeden risk almış olacaktım
Sedasmsk Kayaes bugün gittim canim bende saglik ocağına aşı olmak için oradaki ebe ve doktorum seker yüklemesi yapmamı önerdiler
Nilasyamom Kayaes bana doktorum yaptır dedi ama ben yaptırmadım. Israr da etmedi açıkçası. Kilom da var baya 84 kiloyum 😂
[silindi] Kayaes yaptırdım doktorun yaptır diyosa kesinlikle yaptır aksi takdirde bebeğe bişey olur haberin olmaz Allah vermesin