teachervera Kızlar alışveriş listem bu. Ama bir dünya zıbın ve kıyafet yeğenimden geldi onları listeye yazmadım. Eksiklerim varsa öneri alabilirim 🌼🌺isimli hastane çıkışı da yapıldı 😊 https://resimyukle.xyz/i/ae2B6R
Alpaserdu teachervera bence yeterli hatta fazla bile gelebilir, yazmışsındır gözümden kaçmış olabilir ama tekrar söyleyeyim hastane için kendine terlik al çok işine yarayacak 😇
Gmommysboy teachervera yenidoğan hiç almamışsınız büyük gelmesin 0-3ay..gerçi yeğenden gelmiş bişeyler ama yine de bikaç parça yenidoğan getekir sanki
Feyza-nur teachervera bence ideal bir liste ama zıbın biraz daha fazla olabilir cok gidiyormus öyle diyor tecrübeli anneler aklınızda bulunsun 🌸
teachervera Alpaserdu terlik aldım fotoğraf için süslü 😊taç terlik seti ama normal terlik de alacağım
Alpaserdu teachervera birde puset örtüsü ve minderi alsan çok iyi olur, özellikle minder bebekler minnacık olduğu için pusetin içine gömülüyorlar altına destek gerekiyor ☺️
gamzelinaz Belki Gece lambası, uyku arkadası 3. Aydan sonrası için VS., deterjan, korse, yatak için alez de eklenebilir. Ana kucağı VS belki daha da sonra
teachervera Gmommysboy 0-3 aylık olanlar da çok küçük. Anca olur dediler. Kıyafet konusunda sıkıntı yok o kadar fazla ki. Ben sadece aldıklarımı yazdım. Yeğenlerimden gelen bir dünya var. Sadece zıbın 50 tane vardır