melek1melek 17 haftalik olduk doktor soylemek bir kenara tahminde bile bulunmadi. aranizda tahmin yapabilen varsa yapar misiniz?
Gamze-gmz melek1melek e belki yapmicaksin detayli. Ben yaptirmadim mesela.. bu doktorların testlere detaylilara olan meraklari bitiriyo beni
Gamze-gmz melek1melek bende karşı degilim canim. Ama doktorum herseyine bakti kalp odacigina parnaklarina kadar yinede istersen git dedi. Devlet ve fakulte nornal ultrason gibi bakiyomus 5 10 dk en fazla. Ozeller de 500 600 gibi fiyt veriyo. Ben oyizden yaptimadim.
melek1melek ben devlete gidiyorum cihazlar taramalardaki cihazlara nazaran iyi degil. o sebeple doktorum cinsiyet konusunu da garantiye almak istiyor gibi.
Gamze-gmz melek1melek belki de coo net goremedigi icin soylememistir. Benimde doktorum net gorene kadar demedi bisey Ihtimallrri soylemem dedi
melek1melek Gamze-gmz Gamze-gmz evet doktorda aynisini soyledi tahminim var ama yanlis cikarsa soylemem dogru olmaz dedi.
Gamze-gmz melek1melek bebegin saglikliysa sıkma canini.. 16.haftamda kiz dedi hatta iki doktor kiz dedi ama bisey alirken tereddüt ediyorum yinede olurda sonrakinde erkek derse doktorum diye 😄😄
melek1melek Gamze-gmz cok sukur bir sorunumuz yok ama siz de beni en iyi anlayacak anne adaylari olarak bilirsiniz ki insan yine de merak ediyor:) bir de cok hevesli gitmistim ogrenecegim diye.