Feyza-nur A_s_23 bende sabah kötü olunca dermana gittim duygu hanım varmış gerçekten ilgili bir doktormuş
A_s_23 Feyza-nur ben çok memnunum zaten canım 25 haftaligim hep ona gittim tek sknti doğuma girmemesi hayırdır cnm senin neyin vardı
Feyza-nur A_s_23 karnımın sağ alt tarafında şiddetli bir batma vardı ve oturup kalkarken cok agrıyordu onun ıcın gittim yakın diye cok ilgilendi bebekle idrar yolu enfeksiyonuymus birde taş var dedi çok şükür bebekte hiç birşey yokmuş
Balonnnnn Ezehraa Gebze yüzyıl hastanesinde Seher Çınar ve Koray bey var çok iyi drlar. Gebze merkez hastanesinde Cihangir ay var ona da gidebilirsin.
Feyza-nur A_s_23 21+6 yım ergün bilgiçe gidiyorum medar hastanesinin yanında muayenesi var çok memnunum
YagmurAnnesi Ezehraa merhaba çayırova semt polikliniğinde randevu açıldı şu an bir çok doktorda Ben talep oluşturmuştum bildirim geldi az önce mhrs den isterseniz bakın bi ☺️
Ezehraa YagmurAnnesi teşekkür ederim bi bakayım bende hangi doktora alacaksınız siz var mı bildiğiniz birisi orda