catlover1 Kızlar ben normalde yüzyıl hastanesine gidiyorum detayli ultrason için hangi perinatoloji uzmanını önerirsiniz? Ücreti nedir ve ne kadar sürüyor? Ayrıca ne kadar öncesinde randevu almak gerekiyor çok yoğun olduklarını duydum.
kelebek15 catlover1 merkez prime da yaptırdım radyoloji uzmanına.1 saat sürdü tam video ve fotoğraf verdiler dosya içinde.500 tl idi ucreti
ExcitedMom catlover1 ben sanırım bi hafta 10 gün kadar öncesi almıştım canım Gebze de Ergün bilgiç özel kliniğine gittim perinatolog 600 TL çok ilgiliydi çok memnun kaldım 45 dk kadar baktı
Bilgeeyml catlover1 yüzyıl hastanesinde detaylı ultrason fiyatı ne kadar bi bilginiz var mı bende oraya gidiyorum
gulaycoskunn catlover1 Ergün bey bakıyor ben hamileliğimin başından beri kendisine gidiyorum çok memnunum çok ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum 600 tl detaylı ultrason
ExcitedMom catlover1 Ergün bey perinatalog o bakıyor öneririm memnun kaldım çok Gebze de olsam kontrollere bile gitmek isterdim ona
catlover1 Bilgeeyml 600-650 tl civari diye biliyorum da oraya gelen perinatolog nasil onunla ilgili fikir almak istedim de yuzyilda detayli ultrason yapan yok heralde pek