Sympktz merhaba kızlar. Sizce bu beşiklerden hangisi daha güzel ve kullanışlı olur. Beşik konusunda çok kararsızım acele etmek istemiyorum o yüzden ama bir yandan da zaman geçtikçe stres oluyorum. Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Siz nasıl oda yaptınız o konudada fikir söyler ve resim atarsanız sevinirim💖 şimdiden teşekkürler 🤩💓 https://resimyukle.io/g/WpJCArGbkH
tugbaayilmazz Sympktz ben ikinci görseldekini aldım canım daha kullanmak nasip olmadı son 20 günümüz hftaya kurucaz özelliklerine bakarak beğenerek aldım inşallah kullanışlı olur
Gizemkerem Sympktz ben meltem smartin 3 fotodakinin bir değişigini aldim cok beğenerek, ama 1 numarada cok güzel 👍
Dareyn Sympktz Ben 2.sini aldım 🥰Ama daha kullanmak nasip olmadı 🌸 Görünüşü çok şık içeriği de öyle ama oda yapacak olsaydım ilkini aldırdım 🌿
Sympktz Sbhtzmn eğer ilki olursa odasına koyucam anne yanı olarakta daha küçük 1-2 yıl idare edicek bişey düşünüyorum ama diğer ikisi olursa anne yanı olarakta kullanırım diye düşünüyorum
Sympktz Gizemkerem ilk başta o model düşünüyordum anne yanı olarakta kullanırım 1-2 yıl sonra odasına geçiririm beşiği diye düşünüyordum ama sonra gündüzleride odasında uyusun istediğim için çok kararsız kaldım
Minnosunannesiii Sympktz benim aldığım da bir numaraya benziyor ama altında iki de çekmecesi vs düz beyaz ve çok güzel Bi ürün kamoanyadayfı şuan içindeki yatağı ve beşik 1250tl ye geldi
milena11 Sympktz ben 2 numarayı alacağım sonradan ön kısmı çıkıyırmuş 4 yaşa kadar kullanılabilir deniyor görüntüsü güzel fiyat iyi😅 E bebekten park beşikte aldım ama park beşik görüntüsünü gerçekten beğenmiyorum.
Sympktz milena11 evet bende uzun süre kullanılsın istiyorum. Park beşik bir türlü sevemedim yeri olmayan için kurtarıcı ama oda yapıcağım için hiç onu almaya gerek görmüyorum