sevginanc Gamze023 Bence götürülmeli.Dediğiniz gibi bebek zaten hassas,kucakta rahat edemez gibi geliyor bana 😊
Beyza12344 Gamze023 benim abim bebegi puset ile getirmişti daha rahat oluyor arabada torba gibi saga sola sallanmıyor cocuk anne de araçta sıkış sıkış oturmuyor ben götürmeyecegim ilk etapta ama eşim taburcu etmeye geldiğinde getirecek
zeynopd battaniyesine sararak çıkarmıştım bende. zaten cıkar cıkmaz da arabaya binip eve geldik. üstelik kıştı. puset bana rahatsızmış gibi geliyo.
Mus-sak Gamze023 , Bebek İçinde Kayboluyor .. Altını Doldurup Bebeğin Düz Yatış Pozisyonunu Aldırmak Gerekiyor ,,
firdevs Gamze023 ben çok pişman oldum canım o kadar küçük oluyor ki bebek zaten arabaya koşa koşa gidiyorsun arabadan koşa koşa eve giriyorsun bebek durmuyor pusetin içinde 17 gün önce doğum yaptım ordan biliyorum 🤗
Hlya88 İlk cocugumda puset goturmustuk onunla getrdm eve ama ben tasiyamamistim agir oldugu icin ama ikincide goturmedm kendi kucagimda cikardm bebegimi bnce daha guzel oldu İnsanlarm tercihine bagli bn bide 2 gin yattim hastanede sezaryan oldugu icin o süre zarfinda puseti kullanmiyorsun hastaneye sürülsun istemediğim icinde goturmedm