34_21_23 Anne54 patlayıcı olmayınca su lekesi kalıyor. Servis suda kireç yok tuz kullanmana gerek yok demişti ana parlatıcı kullanıyorum. Makine ürünleri haricinde başka şeyler kullanmamı kesinlikle yasakladı
Anne54 paradiseeeeee benimde beko makineyi aldığımızda servisçisi kurarken ayarını 2 yapmıştı hep böyle kalsın demişti onun amacı neyki merek ettim bizimki düşükmü acaba 🤷♀️🤔
paradiseeeeee Anne54 benimkinde 2 deydi 5 aldım ıslak bırakıyor diye 5 de kuru çıkıyor amaç o öyle söylemişti adam
Annesininkuzusu01 Anne54 Ayda bir makine temizleyici yap canım, su lekesi içinde parlatıcı ve tuzuna bak eksiktir muhtemelen
Annesininkuzusu01 Anne54 Dolana kadar koy koydukça içinden su çıkacak zaten su bitene kadar koyacaksın
Hulyaaaa Anne54 parlaticadan kaynaklı cnm. Bende de oluyor ara sıra bakıyorum parlatıcı bitmiş oluyor
ebrarecem Anne54 kullandığımız musluk suları hep kireçli çoğu makinada yüksek ayar size niye 2 demiş anlamadım. Ne kadar yüksekse o kadar kireçli oluyor sular. 4 ve 5i deneyin birde anlarsınız meraktan hepsini denemiştim 5 en iyisi makinem için.
Anne54 ebrarecem Allah Allah hiç dikkatimi çekmedi acaba adam 4e getirdide zamanla benmi unutup değiştirdim hiç farkında değilim ne için olduğunu bile bilmiyorum denicem 4 yada 5i saol canım 🤗
minikbaby06 Anne54 Finish quantum max kullandığımdan beri böyle bi sorunla karşılaşmıyorum benim makinam da çok su izi kalıuordu deneyin isterseniz
ebrarecem Tuz ve parlatıcıda çok önemli ıslak kireçli kalmasını önlüyor kullanımanızda fayda var. 3 ayda bir makine temizleyici alın boş yüksek ayarda çalıştırın temizliyor makineyi.
Dbe24 Anne54 bi kg makine tuzu yetiyor uzun süre gidiyor zaten makineniz yenimi göstergesi hiç sönmüyorsa arıza olabilir
Anne54 Dbe24 2 senelik canım ama aldığımızdan beri öyle kullanma kılavuzuna baktığımda o göstergenin tuz yada parlatıcı olduğunu söylüyor koysamda gitmiyor bende bıraktım
Gigy Anne54 tuzu olmayınca ondandır , haznesine bir kutu boşaltın o baya götürür onu ,parlatıcı olmadan asla çalıştırmam ben de ,bir kez benim de iyi tıkamadı hazneye baktım tuz bitmiş meğer
Fatosef Anne54 ben Antalya da yaşıyorum ve suları aşırı kireçli makinam mahvoldu Kireçten tuz parlatıcı kullanıyorum ama yine faydasız yıkarken limon tuzu koyuyorum o zaman biraz daha temiz çıkıyor tuzu mutlaka koymalisin makineyi temizliyor tuz suyu aritiyor.