HlyaSinanAk Gamze023 bende 34+2 bi prenses bekliyorum😍😍 sezaryen olacagi icin son 4 hafta diyebilirim🙉 kaburga agrisi bacak arasi agrisi sicak basmalari uyku problemleri heyecan korku hepsi bi arada🤗Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Fgn HlyaSinanAk sezaryen yapıcağınız nasıl belirlendi bizde bugün 36 haftalık olduk haftaya gidicem kontrole şimdiye kadar normal yada sezaryen birşey demedi doktor.haftaya çatı muayene si yapcak
HlyaSinanAk Fgn benim ikinci hamileligim ilkim sezaryen oldugu icin ikincide sezaryen canim o yuzden belli oldu. Keyfi degil yani benimki. Bi kac ay once sordum normal dogum zamanindan on gun once olur demisti doktorum hersey yolunda giderse insallah
Ilaydakose Bizde 34.haftaya girdik ilk gebeliğim cok ödemim var onun haricinde bir sıkıntım yok şükür makat gelişli hiç dönmedi şimdiye kadar doktorum sezaryen dedi bakalım tarih belirlenmedi henüz Allahım yardımcımız olsun🤗
Tugceblc 34+4 teyiz bizde Doğumun nasıl olacağı belli değil👀 27.haftamda kanamam olduğu için iğneye başlamıştım. Ben hep normal Doğum istiyordum ama sonrada gittiğim başka bir doktor uzun süre proluton iğne kullanmanın normal Doğum yapmamı engelleyebileceğini söyledi😪 37.haftada çatı muayenesi yapacak onu bekliyorum o zamana kadar doğurmazsam🙈 başka soğuk kanlıydım ama zaman yaklaştıkça korkular başladı açıkçası🤮 Allah yardımcımız olsun kızlar🙏🏻😅
Nihlem 34haftalık olduk 10 gün sonra kontrol um var kızım normal oldu biraz zor oldu ama acısını unutuyor insan ikinciyi yaptık nasipse Buda normal doktorum kızından da iri olucak dedi şimdi Doğum yaklaştıkça korkar oldum aynı şeyleri yaşamaktan inşallah kolay doğururum doğururuz
Duruannesi 34+4 olduk biz de kesinlikle heyecanlıyım ama bi o kadar da Yorgun’um 😅 hep yorgun hissediyorum
Elalya Sabaha kadar uyku yok 0 eller ayaklar davul oglusum iyice icerde sıkışmis durumda arada sancılarım oluyo karnım da sertlesmeler Rabbim yardimcimiz olsun valla