Aylinak1n Ne yapsam geçmiyor. Ağrı kesici içmek istemiyorum ama başım orta yerinden çatlayacak. Hem midemi bulandırıyor hem yerimden kalkamıyorum. Geçsin diye uyuyorum uykumda bile ağrıyor uyanıyorum yine ağrıyor kafayı yicem.
neslitolgaa Aylinak1n bu hastalık çok illet yaşayan bilir valla 😭 çok geçmiş olsun safi ismiyle şifa versin rabbim. Bı kez tuttunmu zaten ona parol falan asla fayda etmez. Buz torbası koyuyorum ben şok etksii yaptığı için rahatlatıyo biraz uyuşturuyor en azından deneyin isterseniz bide at kestanesi ile masaj
Hippolyte_28 Aylinak1n çam terebentin yağı ya da vicks le masaj yaptır eşine. Benim de migrenim var. Böyle bayağı rahatlatıyor. Cok geçmiş olsun
07-02-2019 Aylinak1n kafanıza buz tutun cok rahatlatıyor ama bn hawluya fln sarıyorum direk buz tutucuyu tutuyorum enseme kafama fln sonrada tulbentle sıkıp biraz uzanıyorum birazda olsa rahat latıo bazen gecırıo bile bıde bol bol su ıcın
Fehime16 Aylinak1n ahh ahh tam delirmelik valla bide bende boyun düzleşmesi var oda ağrıya karışiyo en iyisi karantil ortam ve buz uygula canım bide telefonundan kısık tonda YouTube’dan uyku meditasyonu aç hepsi bir arada rahatlarsin inşallah acil şifalar 🤲
Aylinak1n neslitolgaa allah razı olsun parolü bildiğimden içmiyorum bile. Şimdi annem buz torbası yapıyor iyi gelir inşallah
Rusen96 Aylinak1n cok geçmiş olsun bilirim o migren ağrilarinin ne kadar kötü oldugunu. Vicks krem varsa şakaklarıniza ve boyun damarlariniza sürüp masaj yaparsaniz rahatlatir o sizi. Birde migrene en iyi gelen şey karanlik ve hafif serin bir odada sırt ustu ayaklar biraz yüksekte olacak şekilde uzanıp gözlerinizi kapatmaktir. Buzda boynunuza koyup deneyebilirsiniz
Aylinak1n Rusen96 07-02-2019 Fehime16 Dediklerinizin hepsini yaptım neredeyse çok sağolun zifiri karanlıkta bi ihtimal uyumayı bekleyim bari. Allah hepinizden razı olsun