kubr_pak [silindi] Rabbim inşallah bu bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip eder 🙏🏻 Rabbim birdaha asla sana böyle acılar yaşatmasın 🙏🏻 Dualarım seninle 🙏🏻
[silindi] serenty_123 sabırlar diliyorum sizlerede, Rabbim başka acı göstermesin 🤲🌼 sizinde başınız sağ olsun kardeşim
serenty_123 [silindi] allah razı olsun kardeşim sanada sabırlar diliyorum rabbim evladını sağ salim nasip etsin inşallah 🤲
[silindi] Aysenurctn32 Allah razı olsun çok doğru dediniz Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın 🤲🌼 teşekkür ederim
[silindi] BabyYoda kendimi yalnız hissetmiyorum elbette çünkü 21 sene önce aynı acısı kendi annemde yaşadı.. Ve tabi birçok kişi var yaşayan, Rabbim hepimize sabır versin, mükafatını görmeyi de nasip etsin 🤲🌼
[silindi] Hakikitosunpasa Rabbim sabır versin, sizlere ve evlatlarınıza hayırlı, sağlıklı ömürler versin 🤲 Allah ım başka acı göstermesin 🌺
[silindi] yavrugeyikinannesi sizi üzmek istemedim özür dilerim, hakkınızı helal edin, çok teşekkür ederim 🤲🌺
[silindi] glbyzksr Allah razı olsun arkadaşım sizlerede sabır versin, hepimizin hakkında en hayırlısı olsun 🤲❤️
gamzelinaz [silindi] Allahım sabır versin insallah. Bu bebeğiniz hayırlarla, ugurla, saglıkla gelsin insallah. Olanlar unutulmaz ama size öyle buyuk mutluluklar yasatsın ki acınızı hafifletsin insallah
[silindi] gamzelinaz Allah razı olsun çok teşekkür ederim, Rabbim hepimize sağlıkla hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🌺
Msde_srds [silindi] inşallah bi bebeğine Allah uzun ömürler versin yaşama gücü versin sağlık versin ❤
melegiiimm [silindi] yazacak birsey bulamiyorum rabbim sabrini daim etsin.icime oyle bir korku oturdu rabbim sana tekrae saglikli sihhatli bir yavru nasip etsin bizimde kucaklarimizi bos birakmasin.allah yardimcin olsun .s
[silindi] melegiiimm Allah razı olsun, Rabbim hepimize sağlıkla hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🌺