Sevde0281 Mavi87 10 günde iki kez kullandım doktor parol bile olsa kullanma mecbur kalmadıkça dedi doktorun izniyle iki kez kullanmak zorunda kaldım. Ama o ağrıları hiçbir şey kesmiyor malesef başımı duvarlara vuruyoedum resmen eşim sürekli masaj yapıyordu öyle öyle atlattik
Mavi87 GizemKaplan ayy çok sağolun. Geçti zannediyorum tekrar hortluyor. Bağırsak hareketlerini etkiledi çalışmıyor sanki 4. Günüm bugün. Göz çukurlarım ağrıyor ya. Çok dikkat edin kendinize 💕
GizemKaplan Mavi87 Çok çok geçmiş olsun tekrar hepimiz dikkatli olmalıyız gerçekten çok fazla artış var bir an önce atlatıp eskisinden bile daha iyi olucaginiza eminim 🙏🏻
Mavi87 Cigdem175 25+5 haftam. Bebeğimin hareketlerinde sıkıntı yok şükür ya. Ama ben çok halsizim yediğim içtiğim nereye gidiyor anlamıyorum
Mom089 Mavi87 parol hamilelerin bile kullanabildiği genel olarak baktığınızda çok masum bir ilaçtır. fakat parolun yüksek doz kullanımında diğer ilaçlardan en belirgin özelliği karaciğer hasarıdır. mümkün olduğunca bence 2-3 üzerine çıkmayın. hatta doktorunuz uygun görüyorsa 1 minoset 1 parol tarzında kullanın.. çok geçmiş olsun çok🌸 umarım en kısa zamanda hemen atlatırsınız🎈
Mavi87 Mom089 bugün hiç kullanmamaya çalıştım. Gece yatarken kullanıcam 1 tane.. ilaç ne kadar masum olabilirki. Kimyasal sonuçta. Katılıyorum size çok güzel bir mesaj olmuş. Dayanabildiğim ölçüde dayancam. Minoset benim mideme dokunuyor maalesef 🙁… Çok teşekkürler🌸
Mom089 Mavi87 gece yatmadan kullanmak gece çıkabilecek ateşinde önüne geçer🙏🏻 mandalina portakal ve kivi ilaç kadar etkili lütfen göz ardı etmeyin🌸 yiyebildiğiniz kadar yiyin, ilaçların içeriği her zaman doğadır :) moralinizi hep yüksek tutun🌸
Faddi54 Mavi87 Sabah akşam akşamı yatma saatine yakın alıyordum rahat uyuyayım diye ama öksürük beni kötü yapmıştı cok
Mavi87 Faddi54 evet öksürük çok fena. Ama ben şunu farkettim grip gibi bir hastalık. Nezle ve grip belirtisi olanlar kesinlikle test yaptırmalı.. en azından başkalarına bulaşmaz. Bazıları cidden çok ağır atlatıyor hatta atlatamıyor 🙁
Fersah Mavi87 çok geçmiş olsun çok üzüldüm 😔 inşallah geçer gider biran önce ☺️🙏🙏 Allah şifa versin..
Mavi87 Fersah çok teşekkür ederim. Sevdiğim kullanıcılardan mesaj alıncada ayrı bir mutlu oluyorum 🥰🙏🏻
Fersah Mavi87 bende okuyunca mutlu oldum şimdi. Karşılıklı duygular demek ki ☺️🤗 umarım en hafif şekilde atlatırsın. 🙏🙏🙏 Dularımdasın☺️🙏
Meltemiviyo Mavi87 doktorum istediğin kadar alabilirsin parolun bir sıkıntısı yok demişti ama ben dayanamayacak dereceye geldiğimde içtim hep