nergiz__ Şunu aldım memnunum dediğiniz park yataklar neler acaba ben hem uygun hem sade bişey istiyorum mesela Sunny baby la vita alan var mı ya da kraft vegas ya da orlando?
Ogretmenanne35 nergiz__ Kraft Madrid aldım gri rengi . Çok güzel sağlam bir tarak döneneceksin var ışıklı hem de . Güzel bir yatak ölçü alarak da diğer paraknyataklara göre geniş . Tavsiye ederim
nergiz__ Esra_80 inceledim biraz iyi görünüyor sallanırken hışır hışır ses geliyormuş bazı yataklarda bunda öyle bi sorun yok değil mi?
Ogretmenanne35 Cevik_01 link bırakmayı bilmiyorum ama yazınca trendyol civil vs her yerde çıkıyor. Ben civil mağazadan aldım
Esra_80 nergiz__ ben hususen mağazada baktım buna 🥰evet bazılarında ses oluyormuş ama bunun gibi olanlarda ses yoktu umarım Buda geldiğinde kurdumuzda ses olmaz 🥰🙏🏻
Esra_80 nergiz__ evet bu rengide güzel 🥰😍Ama ben gold rengini tercih ettim 🥰2. Çocukta da kullanırım hem 🥰
Girlsmomm Zeynepcy bende onu aldım kurup denedim kurulumu güzel hışır hışır ses yok koku yok kalitesi çok güzeldi en çok beğenilen anne yanı park yatak o bence
Cigdemss nergiz__ ben unibaby aldım indirimde 650 ye yatak hediyeli olanlar 800-900 şu anda . Dönrnceli ışıklı sineklik var sallanıyo gayet güzel geldi ve büyük 70120 uzun süre kullanılır