3461irem Kızlar 19 haftalık hamileyim kistim var 8.5 cm doktor büyük dedi bebek büyüdükçe baskı yapıp kist patlayabilir dedi bıçak gibi bi ağrı girdiği zaman.. bu durumu yaşayanlar var mı merak ediyorum
depsizoo 3461irem Bendede kist vardı önceden ama benimki hem küçüktü hemde hasta oldukça kendiliğinden gitti o kadar büyük bi kisti almaları lazımdı şimdiye kadar yada tedavi vs görmen lazımdı
Emirinannesi34 3461irem benim hamile kalmadan önce varmış ben bilmiyordum hamilelikle öğrendim. Ama zamanla küçülür sıkıntılı bir durum değil dedi gittiğim her doktor. İlk başlarda kistten dolayı hep ağrı çektim ama şuanda 26 haftalık hamileyim küçülüyor ağrım yok çok şükür.
depsizoo 3461irem çocuğa zararı olmazda sana zararı olabilir ama pek bilgim yok çikolata kistimi olver kistimi
depsizoo 3461irem Yenimi hamileden kalmadan önce varmıydı hamile kalmadan önce varsa 4 cmden yukarısını ameliyatla alıyolar normalde
3461irem depsizoo hamile kalmadan önce vardı çünkü ben daha 3-4 haftalıkken doktor bana 8 cm kistin var demişti
Asyaayaz1 Arkadaşımda vardı cnm sana dedikleri gibi takibe aldılar büyüme falan olmadı 1 ay önce Doğum yaptı Darısı sana inşallah🌸
Emirinannesi34 3461irem arkadaşımda vardı sizin ki gibi, onu zorunlu sezaryene aldılar çocuğu alırken kistide alırız demişti doktoru