Mumyy Ayse-45 sleepy kullanıyorum oğlum 2 yaşında ona sensetive yeni doğacak bebisime de sleepy yeni doğan aldım😊
MelikeD greybrde ben de a 101 de 10 TL üzeri alışverişe 4 lü paket unibaby 14 liraydı aldım nasıldır bilmiyorum ama hesaplı olunca Bi kaç tane al kötüyse de evde kullanırım dedim. Keşke çocuğu olup kullanan birileri bilgi verse
Haticesilanurunannesi Islak mendil kokusunun hiç sevmem. Sadece a 101 in ıslak mendili bi nebze normal geliyor koku olarak .daha beş haftalığız ama o zaman ne yaparız bilmem
Merinosunannesii Ayse-45 sleepy sirke ve kekikli aldım bakalım iyi gelecek mi ilk zamanlar açıkçası evdeyken ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum aldım yine toplu bir şekilde hastanede onu kullanırım veya kayınvalideme babanneme filan gidince
bgmkra Bence ıslak mendil yerine e bebekten falan bebek temizleme pamuğu kullanın ıslatarak. Ne kadar bebek ürünü de olsa ıslak mendil tavsiye edilmiyor.
ilkannelikkk Ayse-45 e bebekteki pamuklardan aldım ek gıdaya geçene kadar suya batırarak onu kullanmayı düşünüyorum
Kimkibu Ayse-45 prima gecen indirime girmisti e bebekte onun aldım.. hastane içinde pamuk almayı düşünüyorum
socialmom0 Ayse-45 zaten yıkayıp kullanilacak canim ben sleepy aldim ama normal ıslak mendille aynı fiyatti illa şu olsun diye almadm yani