asyahumam Merinosunannesii kesinlikle hem unisex onu da sevdim Allah izin verir de bir de erkek evladımız olursa ortak kullanılır 😂😻
Merinosunannesii asyahumam bak gör diye attım yattığım için kalkması zor geliyor elimde olan foto bu var sadece 😂😂beşiğin tam karşısında gardrop var resmin de sol tarafında şifonyer öyle avize filan yok direk lamba😂😂😂😂
asyahumam Merinosunannesii zaten mobilya güzel kendini belli ediyor inşallah kullandıkça da beğeniriz 😀
Gulsah41 Merinosunannesii merhaba canım bende pierre cardin bonnie modelini düşünüyorum fiyat şuan daha pahali tabi siz nerden almistiniz
Merinosunannesii Gulsah41 merhaba ben istikbal mobilyadan aldım pierre cardin satıyorlar beşik şifonyer 3 kapaklı dolap yatak uyku seti cibinlik 900 lira taksitle 6900 e aldım
CgladaP Ben kızıma Pierre cardin almıştım babymall Ankara dan ama sonradan hiç kullanışlı gelmedi özellikle şifonyeri. Pişmanım yatağını da satıp Montessori ye çevirdim. Şimdi 2.hamileliğimdeyim kesinlikle sadece çekmeceden oluşan bi şifonyer alacağım.
CgladaP CgladaP Pierre cardin lucca modeli. Tüm modellerin şifonyerleri aynı mı bilmiyorum ama belki farklı modellerinde şifonyer seçeceği vardır biz alırken rengi sebepli lucca almıştık 🙄