eylusko 18 haftalik gebeyim bebeğinin kilosu 240 gram . internetten bakınca 290-300 hatta 350 gramlar yazıyor . üzüldüm açıkçası . ama doktor bu konu hakkında bisey demedi . siz de durumlar nasildi ?
Znrr eylusko canım herkesin bebeği farklı. Eğer doktorun zayıf olduğunu düşünseydi söylerdi diye düşünüyorum.
Mom72626 eylusko canım bu haftalarda böyle olabilir yakalar doğuma kadar. Bir de çocuklarda kilo genetiktir demişti doktorum.
depsizoo eylusko çocuğun kilo almasını istiyosan bol bol ceviz muz ye süt iç ama bu seferde gelişimi ilerde diye şeker yüklemesi yaptır diyolar
Buseseyma eylusko tuhaf geliyor şu karşılaştırmalar . Allah aşkına hepimiz ayni miyiz . Birimiz kilolu birimiz zayıfız birimiz iri yarı birimiz minyon tipleriniz . Doğmamış cocuk kilosu karşılaştırılır mı ?
Mom72626 eylusko belki değil kesin onunla alakalı 😀 doğsun hele bi kilo kontrolüne her gittiğinde doktorunuz söyleyecek kilo genetiktir diye
Fabulas Anne ve babanin kilosuna göre cocuğun kılosu şekillenir yani sizler minyon insanlarsanız şişman bebek olmaz, zaten olmasın şişmanlık cok iyi bir sey değil, yeterince olsun dogduktan sonra alır💐
eylusko Buseseyma tabiki de hepimiz aynı değiliz, tabiki de bazılarımız iri bazılarımız zayıf. ilk gebeliğim. gebelik hakkında hiç birşey bilmiyorum. merak ediyorum öğrenmeye çalışıyorum araştırıyorum ve sizlere de sormak istedim . sizinde eminim merak ettiginiz seyler olmustur yada oluyordur . bende bunu merak etmiştim.
greybrde eylusko eltim 21 haftalık 400 grama doktor çok iyi dedi 18 haftalık bebeğin 300 gram vs olması imkansız bence.
Krtalzyn eylusko İnternete aldanma bebeğin daha küçük şuan kıyasladığın kilo farkı 50 60 gram bunlar şuan etkilenip üzülecek durumda olan şeyler değil kii doktorlar kiloya takılmaz baş çevresi gelişimi karın çevresi gwlişimi haftasıyla uyumlu diye bakılır bunlar normlse sağlıklıdır zaten burda kilo kıyaslaması yapıp üzülceğin bi yer değil bu arada burda sallayan çok insan var onlara takılma aynı haftada benm 500 gramkrn brbeğim 800 gram mış diyen kadınada inanmam doktorun söylediğine takıl burdakilere değil yoksa burda herşeyi kafaya takacak çok konu oluşuyo 🖐️
eylusko Krtalzyn bascevresi göbek felan normal şükürler olsun 1 hafta ileri de hatta . çok güzel bi yorum yapmışsınız gerçekten teşekkür ederim 🥰🥰🌸🌸
Pambix eylusko Ben ilk gebeligimde detaylı ultrasonda Dr kilosunu 220 Gr demisti 21 haftalıkken hatta espiri yapmıştı çeyrek kilo kıyma kadar diye 😂 bence o haftada normaldir