Fgnaldmr06 Sedatakir yurt dışı kaynakları 34 diyor ama benım ebem 36 sonunda başla dedi bekle istersen biraz daha
Sedatakir Minnosunannesiii bende öyle okudum ebe 32 den itibaren bir gün arayla başlayın yazmış ben başlamadım hala
Sedatakir Nazli_01 zeytinyağı ile baş parmağın bir boğumu girecek şekilde saat 3 9 yönünde makata doğru sıvazlamak gibi onu kendinize göre ayarlayın . Bir nevi gevşetiyoruz genişletiyoruz
Taze-Anne28 Sedatakir ben yapıyorum 34 de doktora gittiğimde sordum yapabilirsin demişti bende 35te falan başlamıştım. Bence çok erken değil 37 geç bile. Sizde 35 ve sonrasında yapın derim hem çatı muayenesi için ön hazırlık olmuş olur 👍🏿
Sedatakir Taze-Anne28 öyle mi diyorsunuz bende kararsız kaldım bana da başla dediler yazılanlar farklı olunca durdum kaldım
Taze-Anne28 Sedatakir şöyle söyleyim gebelik eğitimine katılmıştım orda da 34 ten sonra başlayın diyolardı. Benim doktorumda normalde çok pimpirikli yoga yapmama fln izin vermemişti. Perineye hiç bir şey dememişti yap dedi hatta. Ben garanti olsun diye 35te başladım size de tavsiye ederim 😊
mavilibisey Zeytinyağı sürünce sanki tahriş olacakmış, mantar olacakmış gibi geliyor. Vajina içine duş jeli dahil hiçbir şey sürmüyorum normalde de. Hiçbir şey sürmesek olmuyor mu acaba?
aeh ya kızlar masajı tam anlamadım parmak vajinaya sokuluyor mu yoksa sadece çevresine mi masaj yapılıyor