Prensannesii38 benim annem ameliyat oldu akif beyde annemde çok memnun kaldı çok ilgili bir doktor. Ben randevu almadan gidiyorum. Bir gün önceden arayıp soruyorum doktor bey orda mı diye ertesi gün gidiyorum. Çok aşırı kalabalık olmuyor zaten. Bence bir akif beyi dene memnun kalmazsan cahit beye geçersin. Benim tavsiyem hümeyra hanıma gitme. Hemşiresi de kendisi de ilgili değil. Bak sana şunu da diyim ben ilk gittiğimde hümeyra hanıma alttan muayene etmek istedi bebek görünmüyor diye bende pek istemedim sonra bana ilişkiye izin veriyorsun buna niye izin vermiyorsun dedi, oysa ki bana ilişki yasak dese ben onu da yapmam bebeğim için, neyse muayene etti kanama var dedi ilişkiyi yasakladı. Ben orda düşük oluyor sandım. Oysa ki dışına kanamam asla olmadı. Resmen ben alttan muayene istemedim diye benimle inatlaşım ilişkiyi yasakladı. 2 gün sonrada akif beye gittik o hiç bir sorun yok merak etme herşey gayet iyi dedi de rahatladık. Hamilelikte doktor çok önemli moralini yükselten en büyük etken bence doktor. İyi seçmek gerekiyor