EdaKnayenkartal Bende 23 +1 haftalıgım . 52 ile hamıle kalmıştım şimdi 57.5 bazen 58 öyle cıkıyorum 🤔😋 pekte iştahım yok ama almısım kılo 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
AhmetarZencirkran Bende 33 haftalık hamileyim ve 15 kilo aldım . Benim anlamadığım benimle haftaları aynı olan veya birkaç hafta küçük olan hamileliklerde nasıl hiç kilo almıyorsunuz şaşırıyorum vallahi . Geçenlerde bir yorum okudum 36 haftalık hamile 5 kilo almış hiç mi yemek yememiş acaba bu arkadaş bu 5 kilo sadece Bebek mi ? Yada ne kadarı annenin aldığı garip 🤔
Mehtapkz AhmetarZencirkran canim bunu bende cok merak ediorum valla yok goguslerin kilosu plesantanin kilosu rahim kilosu bebek kilosu eee etti zaten bunlar 5 6 kilo demkki kendi hic almamis
Arenn Bende 4 aylik hamileyim ve 1,5 kg almisim bence biraz dikkat etmeliyiz :) bebegimiz sagliklla dunyaya gelsin insallah anne adaylari ♥️🙏
Fulyag Senem06 gerçekten mi😊 umarım benim de öyle olur hedefim 10 kiloydu bu gidişle geçerim diye düşünüyordum 👀
Senem06 Fulyag bir çok arkadaşım 29 haftadan sonra kilo alımı yavaşlıyor demişti inanmamıştım ta ki başıma gelene kadar kilo alımım çok yavaşladı hiç problem etmeyin
Mehtapkz HifaSultan [bilinmeyen] ne guzel az az herkwsin bunyesi bir degil demekki bende cok yemiorum hatta gunde sadece 2 ogun yiyorum aralarda meyve dondurma okadar ama neden bole aldim bilmiorum hergunde yuruyorum 2 3 saat
AhmetarZencirkran Mehtapkz bilmiyorum canım bana çok garip geliyor yani 9 ay boyunca hiç mi almadılar hep Bebek mi aldı kilo yu 😁
Kelebekanne Mehtapkz 7 aylığım şuan 8 kilo aldım bende şu son iki aydan korkuyorum alırsam diye inşallah çok almam
belizdoruk Mehtapkz ya ben canım 29 haftalg im ve 18 kilo aldim doktorum sürekli fazla aldın diyor ama önlemi yok durduramuyorum alimi
Mehtapkz belizdoruk benim doktorumda ole dior malesef ama yapacak boseyim yokki ozaman hic yemiucez sadecw su icicez
Elifismaill 20 haftalık benimde bebeğim canım 3 kilo aldım bebeğim de çok şükür gelişimi güzelmiş. Herkes ye bebeğin de kilo alsın dedi ama ben bulantilardan sadece meyve ve yoğurt gibi hafif şeyler yiyebiliyorum ama çok şükür bebeğim iyiymiş 😊
Blackrose Sıkıntı yapma canım önemli olan bebeğinin sağlığı kilolar bişekilde gidiyor ilk doğumumda 25 kilo aldım 3 aylıktım hepsini verdim