sarya21 Çok iştahsız değilim normalde de ama hiç kilo almam hayatımda ilk defa oğluma hamileyken 52 kg ı gördüm sonra 7 kg verdim 3 yaşında oğlum şimdi yine hamileyim saatlerce bişi yemesem aklıma gelmez artık midem açım diye bağırıyor öyle yiyorum şu hamileyken iştahlı iştahlı herşeyi yiyenlere imreniyorum 🤤🤤😲😲😊
Susamtanesii Mehtapkz aynen canım benim bünyem alan cinsten birde vitamin ilaçlarım var tabi amaaan ne yapalım gider inşallah 🤗 bebeklerimiz sağlıklı olsun da
Mehtapkz ElifKarata valla canm sen yinede iyi almissin bide bana bak 20. Haftada daha 12 kilo almisim dogurana kadr 30 oljr heralde
ElifKarata Mehtapkz hemşire ekmeği makarnayı şekeri tuzu kullanma birde meyve çok yeme dedi ben çok meyve tüketiyorum diyince Allah’tan ödem olmamış vücudumda insallah ta olmaz canm seninde
Minnakkkk Mehtapkz yok canım öyle deme ınsan yemeyı özlüyor ınan cok zor bı durum cok çektım dusmanımın basına vermesın allah 🙂
TugcEsila 50 ile hamiş kaldım 63 kiloyum.🙈 31+1 8.ci ayımıza girmis bulunmaktayız sanırm ,🤭 bilemedim ki bende mi cok almışm ne 🤔 😁yavrularımuz saglıklı olsunlarda😋
Mehtapkz TugcEsila oh sen 31 haftalarda almissin okdr kiloyu ben 20. Haftadayim okadar aldim onumde daha 4 ay var nasil olcam Allah bilir
Mehtapkz ElifKarata bende meyveyi cok tuketiyorum hatta simdi soylemesi ayip karpuz kavun seftali uzum kayisi yedim 😢😢😢 benimde bunlardanmi oluyordur acaba offf su seker yuklemesi bi olsun cok merak ediyorum
Ozlemm Mehtapkz 22+5 2 kilo aldim.. ama cok yiyemiyorum. Ondan kaynakli.. birde zaten kilolu hamile kaldim Galiba ondan da almadim. Bilmiyorum. 64 dum suan 66-66,5 arasi gidip geliyorum
Mehtapkz Ozlemm canim bunye meseelesi bence bende 62 ile hamile kaldim ama suan 73 kiloyum ve 20. Haftadayim malesef
Sinemolyaan 36haftalık hamileyim ,50 kilo ile hamile kaldım toplam da 6 kilo aldım bebek de 3.319 gram 🤰🏻
fatos2404 Mehtapkz 16.haftama girdim 2 kilo aldım, ekmek, tuz, şeker hamur işlerinden uzak duruyorum ve sürekli evde bile dolanıyorum çok oturup uzanmıyorum
Mehtapkz Minnakkkk ciddimisin ya 😯 ne biliyim keske bizde de ole olsa Allah sag salim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallh
Ulkamrn Mehtapkz merhaba, ben de 10+2 hamileyim. 1 Kilo aldim mide bulantisindan yemeden kesildim sadece meyve ve ekmek yiyorum 😔
Mehtapkz Ulkamrn evet canm hamileligin baslarnda bulanti cekenler kusanlar genelde kilo verior ama benim hic ole bi sorunum olmadi aksine istahim artti
ElifKarata Mehtapkz hepsi şekerli meyveler canm :) onun yerine yeşillik ye dedi salata yap dedi bol bol ekşi tüketecekmişiz tatlı yerine