hulyaaksoy Aynı sorun bende de var 8 haftalığım 5 aylık gibiyim ama 3. Hamileliğim ondandır diye düşünüyorum
Nergis1901 Cylncyln_01 normalda 3aydan sonra belli olutmush bilmem neden ama sinirime dokunuyo gaz oldugu icin
Cylncyln_01 Nergis1901 sinirin bozulmadın ilk aylar vücud zor alınıyor bağırsaklar yer degistiyor gaz oluyor göbeğim öyle çıkması normal
gizemozdemir1990 Nergis1901 ilk haftalarda asiri gaz oluyor, karin gazdab sisiyor. Zamanla normale doner. Benim de basta kocamandi karnim, sonra normale dondu suan 34 hft hamileyim karnim buyuk degil, ic karnin genis diyor herkes
ArzuCD Nergis1901 merhaba bende 8haftalık hamileyim ve benimde karnım çok çıktı hiç merak etme çünkü bu bedenimizin işleyişi..herkesin beden yapısı ve rahim duvar sistemi farklı.. şuan bebeğin gelişimiyle beraber rahmin içerden genişledi kalınlaştı ve bebeğin gelişimi için tüm sindirim ve dolaşım sistemini yavaşlattı.. bu da mide bağırsaklarda daha uzun süre kalan yiyecekler demek.. evet gaz bunlardan sadece bir tane olan etki vücudumuz şuan %25-30daha fazla enerji ve suya ihtiyaç duyuyor bunları tamamlamak için eğer eksikse depolardan kullanıyor normalse veya fazlaysa depolama yapıyor ve ödem oluşumu gibi bazı şişlik etkileri gösteriyor… bu bir kadın için mucizevi bir süreç ve mükemmel geçecek 👍☺️☺️💪
ArzuCD Nergis1901 bunu düşündürebildiysem ne mutlu bana☺️😇Herşey bizim için ve bizim kendimizi bulmamız bilmemiz için sadece sebep 🤲☺️☺️
Senasonmez Nergis1901 lütfen stres yapma şişkinlik ödem normal olabilir siz bir annesiniz strese girme o yavaşça inicek annesin kiloda alırsın gobuste büyür sana kilo almışsın derler bune derler bune hal derler göbek önde gidiyor derler kulağıni kapiyip kendinle barışık olucaksin ne derse desinler sen bile kendine ben bir anneyim her halimle güzelim özelim siserimde cirkinde olurum kiloda alırım diyceksin😍😍😍