Annesjnjnbalj Sevci ben de yıllardır yüzüme lazer yaptırırım cok araştırdım lazer yapılmaması gereken kişilerin basinda hamileler geliyormuş..hormonal değişimden dolayi tüyler kalinlasip koyulasiyormus kil yapısının seklini olumsuz yönde degistiriyormus..gecen gün ilk defa ağda yaptım..ince tüyler nasil çıkacak korkuyla bekliyorum bakalim
berilkus Sevci 12. haftadan sonra gidebilirsin dedi doktorum. Şimdiye kadar 2 kez gittim. 35′teyim, doğumdan önce de son birkaç atış yaptırıcam. Hamilelere yapılmamasının sebebi bebekten değil, sonucun kalıcı olmamasından kaynaklı.
Juniorbaby1 Annesjnjnbalj yıllardır yaptiryrsunuz neden bitmedi bende yapmak istyrm satı ince tüy bitermi diye dusnuyrm
Mk34 Zararlı denilemez sadece yapılmaması onerilir Buda hormonal olarak kıl yapısında değişiklik olacagı için gebelik sonrası yapılması işinizi kolaylaştıracaktır.Doktorunuzada sorabilirsiniz zararı yoktur
Annesjnjnbalj Juniorbaby1 yok canım bitmiyor basladigim zamana göre azalma var baya, inceliyor da ama tamamen bitmiyor bir de çıkış süresi uzuyor..