suscarparimm Diş ağrısını geçirecek Tuzlu su , zeytin yaprağı harici önerebileceğiniz herhangi birşey var mı ?
eminenura suscarparimm karanfil çiğnemek iyi gelir derler kuzum ben pek fayda göremedim ama göreni duydum
Engzlevlt suscarparimm karanfili üstüne koy uyustursun iyi geliyor o ben her türlü şeyi denedim bi tek o bana iyi geldi
suscarparimm eminenura Çatlayacağım artık ağrıdan doktorda son aylarda işlem yapılmanın iyi olmadığını söyledi mahfoldum
elcn4139 suscarparimm suscarparimm ben yaptirdim 8. aydayim . bo sorun yok dedi dokrorum. discide cekti yani kurtuldum .agri cekmenin cocuga daha cok olumsuz etkisi var
suscarparimm elcn4139 bende 8. Aydayım işlem yaptırmamam gerektiğini söyleyince malum doğal yollara başvurmak zorunda kaldım
Hzihnipak suscarparimm sarımsağı hafif dövün dişinizin üzerine koyup bastırın 15 dk kadar benimde geçenlerde çok agrım oldu beynime beynime vurdu ağrısı bunda buldum sifayi çok geçmiş olsun🤲🏻
Zerrinatila suscarparimm bende de aşırı oldu 35 haftalık hamileyim bende karanfil koyuyordum üzerine iyi geliyordu Allah’a şükür 🙏
MerveDurr suscarparimm 20 lik diş değilse sarımsak iyi gelyor soy ağrıyan dişinin ortasına koy yavas yavas çiğne
Gururunannesi suscarparimm canm çekilecek bir disse çekmek için ısrarcı ol. İnan senin acı cekmen bebeği daha bir olumsuz etkiliyor. 😩
suscarparimm Gururunannesi Kendimi kasacağımı düşündüğü için doktor onaylamıyor bende çok taraftar değilim tabii doğal yöntem deneyim geçmezse artık