Mervealmila Bebeğin ters durması hakkında bilgisi olan var mı dün doktorum bana bebek ters durduğu için sezaryan olursun dedi ve ben sezeryan istemiyorum . Acaba bebek doğum pozisyonu alır mı . Bu durumu yaşayanlar var mı
Kvsraykt Mervealmila dur daha bismillah 10 haftan var daha bu doktorları anlamıyorum ya gerçekten bebek doğum zamanı bile dönüyor sancılarla açılmayla birlikte doğumunuza sahip çıkın sonuna kadar tek doktorla devam etmeyin mutlaka biri daha olsun
Eeliff_ Mervealmila benim de o 29-30 da tersti evde bi hafta boyunca egzersizler vs yaptım kontrolde dönmüştü ama sanki tekrardan ters döndü gibi geliyor bakalım
Beyzan Mervealmila haftan cookk Cook erken alanı geniş bebeğin rahat rahat döner hiç korkma 🙂 elbette makat duruşlu bebekler sezaryen oluyor ama senin dönmesi için vaktin bol Dr biraz kestirip atmış gibi olmuş gerci nasıl bir üslupla söyledi bilmiyorum belki de ihtimalleri söyledi günahını almayayım 😃 sen güzelce rutin şekilde devam et yürüyüş bol su düzenli beslenme döner Allah’ın izniyle 🌸
Fatma7666 Mervealmila İnşallah kuzum Rabbim korusun istediğiniz gibi gönlünüzce olsun herşey merdiven çıkın yürüyüş yapın plates falan düzelir ama sorun tabi danışın doktorunuza öyle yapın 🥰
Deniz1634 38+4 şuan son 10 gün gorunuyo doktorum az önce hala makat geliş dedi bu saatten sonra dönmez dedi ilçede oturuyorum şehir hastanesi ne yolladı şuan yoldayız oraya gidiyoruz sitres yaptım normal doğum çok ama çok istiyodum hayırlısı olsun ne diyim
Mervealmila @Kvsraykt hiç sormayın ya doktordan dolayı hiç şansım olmadı zaten . Bende duruşu hakkında erken diye biliyordum ama bir yandan da korktum valla
Kvsraykt Mervealmila hiç korkmayın durumunuz varsa eğitim alın araştırın sonu normalde olsa sezaryen de olsa keşke demeyin elinizden geleni yapın çoğu insan basit görüyor ancak doğum çok çok özel birşey sizi değil belki ama bir çok insan doğumdan sonra psikojik savaş veriyor
Mervealmila @Deniz1634 Allahım kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin . Herşeyin hayrlısı tabiki
kavunicibalik Mervealmila ilk oğlum 30da döndü, karnımdaki ise 34te. Bazı bebekler doğum sancısıyla birlikte bile dönebiliyorlar.
Mermerve Mervealmila ben 29+0 da gittim bebek makat gelis dedi doktor donmezse sezayen olursun dedi bugun gittim tekrar 31+3 teyim basasagi donmus normal dogum bekleyebiliriz dedi 2 haftada donmustu yani donebilir sizinde daha var 😊
Bsraceevik Mervealmila 31 ıncı haftada kontrole gittiğimde doktorum bebek 35 ıncı haftaya kadar doğum pozisyonunu alması gerekiyor eğer almazsa çok fazla değişim olmuyor dedi sizin içinde çok erken karar vermek için