Kimkibu Merhaba hanımlar😊 eksiklerimiz yavas yavas bitiyor bugun kapı süsümüzde geldi😍 nasıl olmus sizce? https://ibb.co/RpDV8Tq
Kimkibu depsizoo Morvy atölyesell die bir sayfadan yaptırdım 230tlye ama çok kaliteli geldi beklediğimden kat kat çok güzel😍 kesinlikle tavsiye ederim bu görselden cok daha güzel duruyor😍
ayssee Bende kızıma eliz ismini koyucam tamda böyle şık birşey istiyorum ama çok pahalıymış ya 230 , çiçekler gerçek değil dimi uzun süre kullanılır yani
Kimkibu ayssee banada baştan cok geldi ama bir kere olacak die verdim açıkcası.. çiçekleri gerçek değil evet ama gerçek gibi duruyor dokununca anlasılıyor gercek olmadıgı uzun süreli kullanılabilir.. daha uygun modellere baktım ama ben plastiğim die bagırıyordu açıkcası bunu görüncede diğerleri içime sinmedi..
Portakalgeliyor Kimkibu Çok beğendim taklitsiz ve şık aynı model olup amigurimi bebek olması çok farklı 🥰 En önemlisi sizin içinize sinmesi 🌸 Allah inşallah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip eder kullanmak nasip olur :) 😘🌸