Mucizenin_annesi2 9 haftalık hamileyim ve daha henüz hiç kasığımdan ultrasonla bebeğim gözükmedi hep vajinal ultrasonla görüyorum bebegimi bunun bi zararı varmı acaba
Minimalistmom Mucizenin_annesi2 benimde öyle canım birkaç hafta sonra normal ultrasonlada görünür. Benimde ilk üç muayenem alttan olmuştu kalp atışını falan hep öyle duymuştuk. Sonraki ay gittiğimizde büyümüştü ve herşey çok net görünüyordu. İnşallah sıkıntısız doğumda yaparız☺️
catlover1 Mucizenin_annesi2 benimde rahmim ters ama en baştan beri karından görüyorlar birde ağrım da çok fazla olmuyor bebek büyüdükçe dönüyormuş genelde
Busraaa1919 Mucizenin_annesi2 normal canım çok kişi o tarz ağrılar yaşıyor çok şiddetli olmadığı sürece korkma
Busraaa1919 Mucizenin_annesi2 bende yaşadım canım 9. Haftada ama kanama vardı ağrıdan ziyade yani kanaman olmadığı sürece kendini strese sokma sadece dikkat et dinlen
Mucizenin_annesi2 Busraaa1919 benimde işte 8 haftada kanamam oldu hastanede yattım 2 gün şuan ıyim çok şükür yok kanamam ama iğne vuruluyorum 3gune bir bide birsürü ilaç
34_21_23 Mucizenin_annesi2 rahim ters demektense arkaya dönüp denek daha doğru olur aslında. Çünkü normalde rahim öne yatıktır ama bazı insanlarda rahim arkaya yatık oluyor. Bi kaç hafta sonra bebek büyür rahim öne doğru kalkar karından rahat görürsün Bu hiç bir sorun teşkil etmiyor gayet normal birşey benimde rahmim öyle 32 haftalık gebeyim ☺️
Busraaa1919 Mucizenin_annesi2 bende 16. Haftaya kadar progestan kullandım proluton iğne yaptırıyordum çok şükür ki bebeğime kavuştum rabbim hayırlısıyla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah canım
Beety26 Mucizenin_annesi2 bendede tersti. Ama 8 ci hafta karinsan bakildi direkt kalp atisida bebegide gorduk
Mucizenin_annesi2 Beety26 ya doktor ben görüyorum ama senin için çok net bi görünütu olmaz dio anlamazsın eli kolu neresi dio oyuzden alttan bakilio