Alyaarasmom Malum yaz ayındayız tatile gidicez allah nasip ederse hamile olup denize giren varmı geçen gün denize gittik ama ben şüphede kaldığım için girmedim şahsen sizler n’aptınız bu konuda 🧐👀🤔
Elif4334 Alyaarasmom doktorum bana sadece havuza girme denize girebilirsin demişti bence en doğru cevabı doktorunuz verir çünkü burda kimse kimsenin durumunu bilemez malesef
Mavi1 Alyaarasmom valla ben dün girdim, riskli gebelik olmadığı sürece kendimi kısmıyorum. denizden çıkar çıkmaz üstümü değiştirdim bir şey olmadı. sadece gelen dalgaya sırtınızı verin diyorlar ona dikkat ettim hamdolsun bir şey yaşamadım sonrasında
Alimsinem Alyaarasmom ben girdim bayramda ama öyle fazla değil 2 kere felan ve girdigimde de en fazla 20 dakka felan durmusumdur hamile olduğumuz için bisey olmazmış annem öyle demişti ama doğum yapmış olsak dikislerimiz mikrop kapar olmazdi bence girebilirsin
Gamze612 Alyaarasmom su an sahildeyim😂 ama yuzmekten korkuorum ben de ters hareket olur diye.. bogazima kadar girip islanip cikiyorum, hemen de ustumu degistiriyorum.. doktoruma sormustum izin verdi bana, en dogrusu doktora sormak
MucizemE Doktorum havuza girme denize git dedi ama ben ona da cesaret edemedim ne olur ne olmaz diye☺️ 32+6 olduk
Ezo35 Alyaarasmom 33. Haftama girmek üzereyim her gün giriyorum evim denizin Karşısı. Doktor a danıştim ama tabiki. Islak mayo ile kalmaman ve uzun sure guneslenmemen lazim dedi. Girip yüzüp havluyu sarılıp eve dönüyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamıyorum
Deletedmom71 Alyaarasmom canım hamilelikte en güzel spor yürüyüş ve yüzme. Denize tabii ki gidebilirsin havuzda enfeksiyon riski var sadece. Ama özel durumun varsa doktoruna danış