Zemheriiiiiiii GizMeh bende pirinçten pilavı ve mantardan tiksindim 🤢 hala yiyemiyorum bulantılarım falan geçti ama artık yiyesim gelmiyo asla onları normalde de et ve tavuk yemem ekstra onlardan da tiksindim🤢😂
Zeynep9120 GizMeh bnde anlam veremiyorum canım cok garip yanagmdan öpse tuylerm havaya kalkıyor 😅😅 bazen ytakta bıle nefesı kokuyor arkamı dönup yatıyorum normalde hc boyle degldı hamılelıkten snra basladı bndede anlam veremıyorum
GizMeh Zeynep9120 he yatakta bende arkamı dönüyorym bi kaç gündür nefesinin kokusuna dayanamıyorm 😅 eskiden öyle değildi şimdi yüz yüze yatınca hemen kafamı çeviriyorum😅
Hsakarya GizMeh benim bulantılarım da çok oluyor ilaç içiyorum ilaçla duruyorum kuzum bir kere tiksindim öyle kaldı 10 haftalık olacağız yumurta yiyemiyorum o yüzden de zorlamıyorum bende
Deniz_deniz_ Ben de çay ve kahvesiz asla yapamazdım hatta kesin hamile olursam zorlanırım diyordum ama hamile olduğumberi ne kahve ne çay içebiliyorum midemi bulandiriyo :) buzdolabı kokusu bir de o resmen ağzımı kapatıp açıyorum dolabi
Egemeninannesi1 GizMeh cevizi çok severdim hamileliğimn 2 buçuk ayına kadar da yedim ama ondan sonra acayip tiksindim hala da yiyemiyorum görmeye bile tahammül edemiyorum 8. Aydayım🤰🏻
Fehime16 GizMeh yumurta tavuk kırmızı et balık tiksindim zaten kırmızı etle aram yoktu nadirdi ama şimdi kokusunu duyduğumda bile katlanamiyorum halbuki çok dua etmiştim inşallah hamileligimde yerim diye ama olmadı 🥳
Zeynep9120 GizMeh Çok garip 2011 de üniversitede tanstk büyük bir aşkla evlendik bigün adamdan tiksineceğim aklıma gelmezdi🤣🤣
Ozge890 GizMeh bende bastalarda etten tiksinmistim kirmiz et dana etiyse ölsem ağzıma surmem koyunun etini yiyebiliyorum ama haşlama eti asla yemem
ButterflyBal GizMeh Cinsiyet belli olunca yazın mutlaka merak ediyorum şu Çay olayı doğru mu diye. Bir kişi daha yazmış forumda çünkü.