miniginannesi9 Dün ikinci doz tetanoz aşısı oldum, karnım bugün çok sert oldu. 27+2 günlük hamileyim.normal midir
61anne miniginannesi9 ben ikinci doz asida hastanelik oldum bir geç yttim karnımın üst kısmı sertleşti kusmaya başladım baya baya sonra doktorumu aradım sıcak basması da oldu gel gözlem altında ol dedi bir gece yattım yan etki yapmış sana iyi gelmedi dedi
Mzgnormann miniginannesi9 onunla alakalı değildir sertleşme o haftalarda oluyor doğuma kadarda olur ara ara
Bubuseli miniginannesi9 Bende iki doz aşı oldum ama hiç bı sıkıntı yapmadı kol ağrısı haricinde tetanozun bebeğe bır zararı yok korkmayin
miniginannesi9 Bubuseli ya ilk aşıdan sonra da bebeğin hareketleri azalmıştı, şimdi ikinci dozdan sonra da sertlik oldu
miniginannesi9 61anne benim de karnım sertleşti bugün çok sert, hareketleri azalmıştı ilk dozdan sonra da. Tam her şey iyi derken şimdi bu sertlik oldu
61anne miniginannesi9 benim doktorum aradığımda bebekle bir alakası olmaz dedi gittiğimde de bebekte bir sorun beklemiuoruz sana testler yapalım dedi herşeyin temiz çıktı
61anne miniginannesi9 yoktur canım Allah büyük rabbime emanetler biraz yat dinlen sertlik geçer ben öyle olunca uzanıyorum şuan 32.haftamdayim artık daha çok sertlik oluyor gaz sancım olduğunda özellikle ve magnezyum kullanıyorsan sertlestiginde iç benim doktorum öyle önerdi
Mzgnormann miniginannesi9 bende çok oluyo o sertlik şuan bile sert o haftalarda bendede başladı soluna uzan sürekli yorma kendini doktor bana normal dedi ama sık sık oluyosa doktoruna söyle
61anne miniginannesi9 benim bacak ağrılarım yüzünden uyuyamıyorum magnezyum içiyorum sende bir soda iç 🤗