Tugcekkkkk kivirciginannesi bende de benzer durum oldu. Betaya kanda baktırmak en garantisi. Beta gittikçe düşerse kimyasal oluyor. Ben adet oldum sanmıştım çok aşırı bir kanama olmuştu tıpkı adet gibi 5 6 gün sürdü ve bitti
Piremses0 Derinim2203 ya 10 gün de erken geliyor bana biraz daha mı geç gitsem diyorum kalp atışını tam duyarım diye bir yanda da kalp aydını görmesemde bebeği görürüm diyorum bilemedim 🤷🏻♀️ 😍😂
kivirciginannesi Aslhn18 canım ayın 20 sinde 231 çıktı işte. Bişey yapmadm. 28 inde doktora gideceğim. Sen nasılsın
Aslhn18 kivirciginannesi anladım canım iyim bende yarın dr gitcem bugün yüne beta yaptırdım 5300 cıktı bakalım ne olcak
cocoblog Aslhn18 merhaba benimde 18 Mart ama şimdi aynı olduğumuzu görünce bende dün verdim 939du acaba bende bi sıkıntı mı var ki 😐 bu arada hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın🤲😊
Aslhn18 kivirciginannesi brn 76.11 ile ögrendim reglimden 4 gün önce ögrendim kahve rengi lekem geldi okadar bende öylesine kan yaptırdım cıktı bugün reglim geceli tam 5.ci gün 5300 işte