kadriye25 Kimler Erzurum’da 🤗 Hangi doktora gidiyorsunuz, doğumu hangi hastanede düşünüyorsunuz 😊 biz 31+2 olduk daha doktorumuz belli değil.
Sedef88 kadriye25 bende ağrıda yaşıyorum Erzurumluyum erzurumda doğum yapmak istiyorum ve normal istiyorum burdakiler ağrıda hastanelrin iyi olmadığını söylüyorlar çok korkuyorum ama Erzurum da da nereye kime gideceğimi bilmiyorum
Merve_Sa kadriye25 erzurumdayım ömer beye gidiyorum büyük ihtimal onunla gerçekleştiririm doğumumu araştırma hastanesinde☺️
Zynpk kadriye25 şehir Hastanesi’nde sezeryn doğum yaptım 48 gün önce.sevilay tapanoglu karaca dr.dr çok iyi ilgili güler yüzlü..hastane çok güzel büyük temiz..hasta bakicilar temizlikciler hemşireler hep çok güler yüzlüler.cook memnun kaldım ben.
kadriye25 Sedef88 bende Ağrı dayim. Erzurumluyum. maalesef Ağrı’da doğru düzgün doktor ve hastane hizmeti yok 🤷🏻♀️
Rkn-2byby Sedef88 bende ağırdayım hastahane malesef ki kötü ikiz gebeyim küvez olursa nasıl olur bilmiyorum Erzurum’da Buhara nasıl acaba?
kadriye25 Merve_Sa bende onu düşünüyorum sezeryan olacak zaten fiyat sordunuz mu nasıl bir doktor acaba 😊
Merve_Sa kadriye25 hayır sormadım ben 24. Haftamda başladım ona şuan 29 haftalığım ilk hamileliğim daha konuşamadık ☺️ Siz sürekli ona mı gidiyorsunuz siz konuştunuzmu
kadriye25 Merve_Sa ben hiç görmedim daha Ragıp Hoca ya gitmiştim detaylı için. Ağrı da olduğum için buradaki doktorla ilerledim şimdilik ama doğum u Erzurum da istiyorum ailemde orada çünkü. Nasıl Ömer beyden memnun musunuz ilgisi nasıl
Aanneoldumm kadriye25 merhaba Ragıp beyden memnun kaldınız mı? randevuyu nasıl alıyoruz ? ücreti ne kadar ? bilgi verebilir misiniz acaba
Tubbbbbbbbb kadriye25 Ben de erzurumdayim Metin beye gidiyorum dogumda universite hastanesinde olacak kendisi sadece sezeryana giriyormus ucretli.
maria12 kadriye25 İlker uçar bey yaptı çok memnun kaldım. Hem hastane çalışanları hem ameliyat süreci ve sonrası çok güzel geçti. İlker bey çok kibar ve tatlı dilli bir doktor ☺️
Tmerve maria12 Evet ilker hoca ya bir kere bende gitmiştim dahayeji gebe olduğum için başka doktorları da denemek istedim ama ilker beye geri dönüş yapabilirim . Çok kibar saygılı ilgili her şeye cevap veriyor anlatıyor 😊
kadriye25 Tubbbbbbbbb Metin Beyi de çok duydum benim de sezeryan olacak ama üniversite mi şehir hastanesi mi karar vermedim henüz
Tubbbbbbbbb kadriye25 şehir hastanesinde de hemşireyim riskli bir gebeliğim olmasa şehir hastanesinde doğum yapardım teknik özellikleri çok iyi size uyan doktorda bulursanız hiç düşünmeyin.
kadriye25 Tubbbbbbbbb kuvöz falan var mı acaba erken doğuma yeterli olacak şekilde. Benim ilk doğumum 31 de erken oldu kuvöz bulamadılar ta Van a gitti kaybettim zaten. O yüzden şimdi Her şeyi tam olan bir hastane istiyorum