Ly020818 Bebeğim dört günlük oldu sütüm gelsin diye doğumdan sonra kayısı erik hoşafı içiyorum acaba ishaline bu neden bu olabilir mj
aydinaleyna61 Ly020818 bizde 12 günlük oldu bende normal doğumdan sonra kabız olmamak için sürekli kayısı hoşafı ve benzer şeyler tükettim ama bebekler ilk cıvık yapıyor zaten kakalarını ama için rahat etsin diye düşünüyorsan aile hekimine danış istersen çünkü ben dün aile hekimine gittim normal dedi
damlaozsoy Ly020818 hemşireyim, yani yenidoğan bebeklerin bu dönemde katı bi dışkısı olmaz sütünüz yağlı geliyor olabilir sizin ishal olmanız vs bebeğinize sütle geçmez, sütünüz geliyorsa biraz mola verebilirsiniz kompostoya🙂
Mammimammi Ly020818 ishal olduguna emin misiniz. Yenidogan bebeklerde zaten çok sıvı kıvamlı oluyor. Günde 10 defaya kadar da kaka yapabiliyor. Başka belirti yoksa bence normal durum bu
Ly020818 Mammimammi Aslında ishal mi dehil mi bilmiyorum ama sıvı oluyor kakası öyle sıvı olunca direkt ishal gibi geldi bana haklı olabilirsiniz belkide degildir