Sevgi93_ Merhaba arkadaşlar Hacettepe hastanesine gidiyorum çok yeniyim 1 kez gittim. gidip memnun kalan var mı şuan 12 haftalığım ve Murat Gültekin hoca ilgilendi 158 TL muayene ücreti ödedim giden arkadaşların bilgisini alabilir miyim ☺️
Elcnbykckr Sevgi93_ bende gecen gün bununla İlgili post açmıştım. Hacettepe belli bi haftanın üstü gebe yi muane etmiyor diye duydum. Ücretli muane aldıktan kac gün sonra kontrole gittin acaba
NewMom06 Sevgi93_ beklentinizle alakalı memnuniyetiniz bence ben 31+2deyim ve hacettepeye Prof. özgür hocaya gidiyorum ve çok memnunum 2 defa hastanede yattım bir defa acil kanamayla gittim ekipte çok güzel ilgilendi üstelik ben hamileliğinin başında özele gidiyordum beni bildiğiniz oyuncak etmislerdi şükür ki ozeli birakip özgür hoca mi bulmusum🤲
Greyfurt Sevgi93_ Bende murat hocaya gidiyorum gebeliğin başından beri çok memnunum şimdi 26 haftalık olduk bi sorun vs olduğunda iletişime hemen geçiyor
CaglaSenol Sevgi93_ gatada cok guzel ilgileniyor ve doktorların geneli doçent yada prof ücretlide degil dusunurseniz☺
Sevgi93_ NewMom06 bende Özgür hocadan randevu almaya çalıştım ama randevuları dolu olduğu için Murat Gültekin hocaya alabildim
Elcnbykckr NewMom06 istedğimiz haftadayken dediğiniz doktora gidebiliyomusunz 8hafta sonrası gelen gebeleri kabul etmiyorlar diye duydm
NewMom06 Sevgi93_ şuan yeni hasta kabul etmiyor pandemi diye birazda ondan ama murat hocayı da övüyorlar
Sevgi93_ Greyfurt merhaba 🥰 detaylı ultrasonu hacettepede mi yaptırdınız Bilgi verirseniz sevinirim 🥰
Sevgi93_ Greyfurt kaç dakika sürdü kendi doktorun mu yaptı renkli ultrason verdiler mi ☺️ Nasıl oluyor anlatır mısınız biraz
Greyfurt Sevgi93_ 1 saate yakın sürdü kendi doktorum yapmadı radyoloji bölümünde yaptılar sadece CD veriyorlar.
Smy00ozk Bende Özgür hocaya gidiyorum. Memnuniyet herkese göre değişir benim gerçekten beklentim İşinin ehli olmasıydı çok memnumum çok da iyi bir insan . Umarım doğumda da memnuniyetle ayrılırız.
CaglaSenol Sevgi93_ 12 hafta yazmışsınız simdi gordum☺ bir sıkıntı olmuyor merak etmeyin sadece randevu almanız sart randevusuz bakmıyorlar. Seyit temel Ceyhan veya özhan özdemir cok guzel ilgileniyor eger bulabilirseniz randevu Mustafa ulubay da cok iyi diyorlar ama ben hiç gitmedim ona