Derya Normalde azıcık kanayıp kuruyan kan çok doğal ama ben 18+2 olmama rağmen başa döndüm mide bulantılarım başladı bu seferde kusunca da burnumdan oluk oluk kan geliyor tampon filan yapıyorum artık benim kadar çok burnu kanıyan var mı?
greybrde Derya ben 8-9 haftalarımda aşırı bulantım vardı ıstifar edincede burnum kanuyodu hayret ediyordum .. zorla övdüğümden burun damarım patlıyormuş
Nurdan33 Derya gebelikte kan basıncı çoğaldığı içinmiş burun kanaması, seninki fazlaysa doktora sor istersen
gul_bf Tansiyon takibi yapın mutlaka ve doktorunuza bilgi verin sızıntı şeklinde bir kaç defa olması normal kusmaya bağlı zorlamadan da olabilir ama dediğiniz şekilde oluk oluksa normal değil
Derya gul_bf teşekkür ederim 🙏 randevuma biraz daha var gittiğim gibi söyliycem bende kendimi evde takip ederim artık🙏
Derya greybrde normalmiş sizinki ben peçeteler harcadım resmen o yüzden 1 saat sonra doktora gidicem endişelenmedim değil🥺
greybrde Derya aynen bi gözükün okadar yoğunda. Ben bi ara netten baktım bi hormon varmış o yükseldiği için burun damarını patlatıyormuş