Melikem-91 Benim alt değerim yüksek çıktı ve bunun neden yüksek çıktığı bulunamıyor aceba sizde de böyle bir durum oldu mu yardımcı olursanız çok sevinirim.8 haftalık gebeyim
HandeAkkus Benimde yüksek çıkmıştı. Eğer yakın zamanda enfeksiyon kaptıysan ya da grip geçirdiysen yüksek olur demişti hemşire ama ben grip ya da enfeksiyon geçirmedim. Doktoruma söylediğimde kaşıntın var mı diye sordu oda yoktu anlamsız geldi dedi önemsencek birşey değil dedi. Tabi sizin değerleriniz ne kadar yüksek bilmiyorum. Doktorunuza danışın isterseniz.
Sheqer Benim yıllardır yaşadığım ve nedeni belli olmayan ve sürekli doktorlar tarafından endişelendirilen bi durumdayım sürekli ağrı kesicilere bağlanıyor anlamadım🤷🏼♀️
Hilalcinkosahin Benimde ALT değerim sınırın üzerinde çıkmıştı , doktorumun yönlendirmesiyle kullandığım vitaminlere ara verdim haftada bir kan veriyordum. 2 hafta sonunda değerim normal seviyeye ulaşmıştı. Doktorunuz doğru yönlendirmeyi yapacaktır, geçmiş olsun 🙏
Hlyaaaa Benimde cok yuksek ve asiri kasinti oldu. Kovit geçirdim ondan sonra oldu. Ilaclari biraktim sadece alerji hapi ve ursacrive hap basladik. Hala kasintim var ne uyku uyuyabiliyorum ne bisey yapabiliyorum. Tum vucudumu sardi kasinti. Rabbim kimseye yasatmasin 31 haftalik hamileyim bende. Insallah bebegime zarar vermez 😔