AycanAycan19 Merhabalar 34+1 suan kontrolden ciktik fakat bebek g3lisimi 1 hafta onden dedi takip etc3z dedi ama onemli birseymidir kilosuda 2714 dedi 🤔 kan vermemi soylediler
depsizoo AycanAycan19 yav bebek zayıf olsa annede sıkıntı arıyolar gelişimi önde olsa annede sıkıntı arıyolar aman
Morvy AycanAycan19 tam günüyle uyumlu olan varmı acaba çok merak ediyorum bizde ennn başından beri 1 hafta önden gidiyoruz hiç şaşmaz doktorum hiç sıktını yok diyor😅
Elifaltun AycanAycan19 benimde hep 1 hafta ileride cikiyor seker normal cikti ama bende anlamiyorum bunlar standart bi fabrikadan mi cikiyor hepsi ayni boy kilo olcak yaa
1EmineYurtseven AycanAycan19 bende 27 haftalik hamileyim ve her gittigimde doktorum bebegin 2 hafta önde ve kilosu fazla diyo.
Rabismomm4 AycanAycan19 aman takma kafana bizde 25 haftalığız bir hafta önden gidiyor dedi diyet verdi ben uymuyorum diyete 🤷 genetik olabilir benim küçük kızım da 2 hafta önde gidiyordu
Melikesvm AycanAycan19 bende 33haftalıkken 2800dedı kılosuna dun gttım 35haftamda 2600 dedı buqun devlete geldım 2900 dedı hangısıne ınanacagımı bılmıorum cıkınca gorecez artık kac kılo🤣 bas popo 35haftaya uyumlu karık bölgesı 37haftalık dedı ne dedıklerı belırsız