Guneyinannesi1 Kızlar günaydın 🖤 ben adetimin 2.gunu kan vermistim; 12 Nisan : 74.7 19 Nisan : 1438 çıktı beta dün… Sizce iyimi pek anlamiyorumda sadece dış gebelikten çok korkuyordum 🤦♀️
Gupssse Guneyinannesi1 güzel bence ayrıca dış gebelik vs aklına getirme onlar beta değeri ile değil doktor muayenesi ile anlaşılır yaklaşık 2-3binin ustunde olduğu zaman keseyi görürsün(vajinal ya da karından değişebilir karnın yağ durumuna ) cnm hayırlı uğurlu olsun
Elcnbykckr Guneyinannesi1 canım bencede iyi artmış beta değerin benimde baktırmam lazım ama çoçuğumu bırakacak kimse yok gidemedm kac gündür
Dreamer186 Guneyinannesi1 gayet de güzel artmış sıkıntı yok bence dış gebeliği filan aklınıza getirmeyin olursa düşünürsünüz boşuna stres yapmayın 🙂
ysmn_1506 Guneyinannesi1 adetin 2. Günü derken onu anlamadım ben. 2 gün gecikince mi yoksa adetliyken mi hamilesin 🤦🏼♀️
Elcnbykckr Guneyinannesi1 annem burda değil kaynanamda işe yaramaz canım 🤣 ona diyeceğime cocukla giderim daha iyi
Guneyinannesi1 ysmn_1506 🤦♀️yokkk 😆 adetim gecikti 2.gunu verdim kan 😆 ben anlatamiyorum sende anlamıyorsun 😆