Busy123 Ben 31+4 haftalık hamileyim dün doktora gittim ve 1800 çıktı bebeğim az mı sizce bana az gibi geldi ben de bu güne kadar 4 kg aldım normal mi 🤔
kedidirokedi Busy123 32. Haftamdayım 1800 gr bebeğim normal dedi doktorum aramızda çok yok sizinkide normaldir
Nymphadoraa Busy123 32+0 da gittiğimde 2.250 gramdı ben de toplamda 7 kilo almıştım. İki hafta önde gözüküyor ama bebeğim. Doktorunuz iyi dedikten sonra sıkıntı yapmamak lazım ☺️
Pelin__1 depsizoo 5 gün ileride. Ben de sordum tosun gibi mi olacak diye. Kilosu gayet iyi abartı bi durum yok ama boyu uzun olucak dedi bakalım ne çıkacak 😁
depsizoo Pelin__1 babası ve iki halası da öyle doğmuş onlara çekmiş şeker yüklemesi niye yaptırıyomuşum sağlık ocağında kan veririm baktırırım benim bişeyim yokki niye yaptırıyım
Pelin__1 depsizoo Bana hiç demedi yani şeker yüklemesi yaptırıcam ama risk görmedi. Benim boyum 175 eşim 1.92 ikimizde yapılıyız normal bence. Genetik de çok etkili dediğin gibi. Ama bazı doktorlar korkutmayı seviyor 😃
Beety26 Busy123 ben 25. Haftamda 970 qr soyledi 2 hafta irelide dedi . Ekmek kes tatli falan yime soyledi bende 2 haftadir gunde 2 kez yiyiyorum. Oda ekmeksiz:( ben bu hafta 27. Haftam. 5 kq almisim kendim. Ekmeyi kestim bakalim ne olucak
depsizoo Pelin__1 Babası 4 buçyk kilo doğmuş büyük halası 4 kilo doğmuş küçük halası 4.750 doğmuş napıyım ben şimdi benim ne suçum var onlara çekmiş işte😁
Pelin__1 depsizoo E ben kendim 4.650gr 58cm doğmuşum 😂😂şimdi çpcuğumdan zayıf olmasını beklemem haksızlık olur 😂