Papatyya Bende yurt dışında yaşıyorum doğum için türkiyeye geldım ama hala duzgun bı doktor bulamadım oradakı doktorum çok ıyıydı bazen keşke orada kalsaydım dıyorum 🙄
DenizAlpinannesii Mondly çıktım canım haftaya salı çatı muayenesi olcam 😂 eğer doğmamış olursa salıdan sonra suni sancı verecekler 😂
Papatyya Mondly pandemiden dolayı şuanda uçuşlar kapalı malesf hem bellı bı haftadan snra almıyolarda uçağa
DenizAlpinannesii Mervecee muayenesini yapıyorlar iyi durumda mı bebek diye bana göre de saçma geliyor ama ne yapalım kurallar böyle 😕
Mondly DenizAlpinannesii ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Türkiye’de çatı muayenesinde sadece çatıya bakıyorlar yurtdışında çatı muayenesi yaptıklarında bebek kendiliğinden geliyor ne yapıyorlarsa 😂
DenizAlpinannesii Mondly amiin hepimiz için insallah 🙏 benimki de gelecekse raziyim çatı muayenesine 😂
Kayasbht DenizAlpinannesii canım neden böyle bir şey için şikayetleriniyorsunn ki herşeyin bir vakti zamanı var oda vaktini bekliyor yavrunda bir tehlike olmadığı sürece şükretmelisin bu bir dert değil yani şikayet ettikçe de belki de çocuğun gelmesi uzuyor olabilir
DenizAlpinannesii Kayasbht canım şikayetlenmiyorum sadece çok sabırsızım bi an önce yavrumu kucağıma almak istiyorum ağrılardan mide yanmalarndan kurtulmak istiyorum zor bi hamilelik süreci geçirdim ve 9 ay uzun bi süre artık mükafatını yaşamak istiyorum her kadın gibi
omerasafmoms DenizAlpinannesii doğumu başlatacak eylemler var.onları uygulayabilirsin canım.çapraz merdiven çıkma,pilates topuna oturma,squart hareketi,adaçayı ahududu yaprağı çayı hurma vs
Mihribancglr DenizAlpinannesii hızlı hızlı merdiven çık in ablam da aynıydı bir gün tam 1 saat 47 dk boyunca tempolu yürütüp merdiven çıkartıp indirdim açılma 5 santim olmuştu hemen doğuma aldilar
DenizAlpinannesii Mihribancglr çok saçma gelecek belki ama yaşadığım yerde merdiven yok 😂 hep müstakil evler yürüyüş yapıyorum elimden geldiği kadar ama inip çıkacak merdiven bulamıyorum 😂
Kayasbht DenizAlpinannesii anlıyorum seni Benimde zor geçiyor ama biraz daha sabırlı olmalısın hayırlı zamanda sağlıkla gelir inşallah
Mihribancglr DenizAlpinannesii önüne soğan tahtasını indir basamak olarak kullan canım 😅 bizim burda mustakil ev yok avuç kadar yer çünkü 😅😅
DenizAlpinannesii Mihribancglr hahha iyi fikirmiş 😂 burda da apartman bulmak için en az 40 kilometre gitmek gerekiyor 😂