Tirtisin-annesi Merhaba hamiş anneler. Gebeliginizde kaçıncı haftanızdasiniz ve kac kilo aldınız. Doktor hic pehriz önerdi mi?.
Esra___ Tirtisin-annesi ben 19.haftamdayım 5 kilo aldım 😩 doktor zaten çok zayıfsın sıkıntı yok diyor ama sonra nasıl vericez bu kiloları
Esra___ Tirtisin-annesi bugün sağlık ocağındaki ebe ne güzel zayıfsın kilo almamışsın dedi 5 kilo aldım dedim kadının yüzü değişti dikkat et son aylar daha çok alacaksın sinirim bozuldu ama elimde değil 😂😂 sen kaç kilo aldın ki
saSinemTeker Tirtisin-annesi 3 kilo bebeğim su an ☺️ Sağlığı gayet iyiymiş hamur işi yeme artık dedi normal Doğum olacağı için zorlanırım diye ☺️
saSinemTeker Hnd1895 ilk zamanlar çok bulantım oldu herşeyden yemeye çalışıyorum ama 6 kilo 300 gram almıştım 1.300 ü verdim bu ay 🤷🏼♀️
Tirtisin-annesi Esra___ şuan biraz yediklerime dikkat etmaye calisiyorum 10 a yakın aldim daha 17. Haftaya ye yeni girdik :(
Emine122 Hic kilo almamak iyi degilmis arkadaslar bizden beslenince bebeklerde zehirlenme olabiliyormus
Esra___ Tirtisin-annesi normalde yer yer kilo almazdım hamile kaldım deli gibi kilo alıyorum işimiz zor inş Doğumdan sonra veririz Cnmm 🤲🏻