Hemen hemen başından bu yana bu uygulamayı kullanıyorum bir gün benim de bir post açacağım aklıma gelmezdi.. Zorlu bir gebelik geçiriyordum basından beri ama hiç
isyan etmedim hep beterinden korusun Allah dedim. Bugüne kadar yaşadığım tüm sıkıntılar kendimle alakalıydı başında yaşadığım kanama ve beynin de kist var dedikleri dışında ( çok şükür beyninde kist yoktu ). Protein kaçağı sebebiyle doktorum tansiyon takibi önerdi 2 hafta önce ve rutin kontrollerimi 1 haftaya düşürdü 5 gün önce bebeğimin hiç bir şeyi yokken 5 gün sonra gittiğim kontrolde boynunda kitle olduğunu söyledi kendiside bu duruma oldukça şaşırdı hatta inanamadı. Perişan oldum tabii yaşadığım şehirde yenidoğan yoğun bakım desteği olmadıgı için başka bir şehire kontrollere gidip geliyorum haftada bir gün ve muhtemelen orada doğumum gerçekleşecek çünkü bebeğimin doğar doğmaz ameliyat olması gerekebilir. Bu hafta çocuk cerrahları konsey toplanıp karar verecekler ne yapacaklarına. Kulun kula olan duası makbuldür şu mübarek günde Allah rızası için çocuğum için sizlerden dua ve bir ayetel kürsi okumanızı rica ediyorum 🤲😏 ( ismim Eda ) Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese hayırlı evlatlar, evlat bekleyen tüm kadınlara da hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. Şimdiden teşekkür ederim, hakkınızı helal edin hayırlı ramazanlar 🌙 🤲