Hatice_ee Mucizeammm doktor kanama yoksa sorun yok demisti. Benimde oluyodu genelde yemekten sonra simdi 16 haftaligiz sukur biraz rahatladi simdi pek olmuyo .
Saraghe Mucizeammm 12+4 um ara ara bende de oluyor. Sürekli oluyorsa sıkıntı olabilir. Bende gebeligimde başlangıcından itibaren var ağrı. İlk zamanlar düşük riski de geçirdim. Bazen sol tarafımda bir ağırlık bir ağrı hissediyorum.
Engzlevlt Mucizeammm ara ara kasık ağrısı olabiliyor bende de oluyordu ama insandan insana değişiklik olabilir bi doktoruna sor istersen canm
Ceyda97 Bemimde hep sol kasıgım agrıyor geçiyor sonra 17 haftalık olduk hep ara ara oluyor agrı rahim büyüdüğü için kanaman yoksa endişelenme
Mucizeammm @Hatice_ee Evet benimde iftarı yaptıktan sonra oldu sonra gceti şuan biseyler yiyince tekrar agrı olusdu
Hatice_ee Mucizeammm bnimde oyleydi yemekten sonra kefir iciyorum rahatliyodu suan oyle bi sorunum yok cok sukur
Mucizeammm @Hatice_ee# uzun bi zamandır agrım yoktu dün birden olunca korkuyo bugunde biraz var agrı gecer insallah
Mucizeammm @Saraghe#Benim düşük riski falan olmadı hamileliğin baslaronda ara ara oldu su aralar agrı olmuyordu dün sol tarafımda tekrar agrı hissettim