MerveKaya38 27 haftaligim her gün mutlaka 4 5 kez bebeğin toplandığını sert olduğunu görüyorum neden kaynaklı bilginiz varmı 🤦🏻♀️
Buss12 MerveKaya38 elini deydigin içindir benimde sürekli öyleydi o haftalar bu aralardada yapıyor ama eskisi kadar deil elimi attıgım yere top gibi toplanıp kalıyor suan 37+3
BegumIscanTunc MerveKaya38 26 haftalığım canım 2 gündür sağ tarafıma toplanıyor ve ağrısı acısı çok başka oluyor rahat yatamıyorum donemiyorum nedendir bilmiyorum bende
MerveKaya38 Buss12 aynen sert oluyor seviyorum geri iniyor canım maknezyum da kullanıyorm yetmiyormu diye düşündüm
MerveKaya38 BegumIscanTunc sevsen inmiyor mu canım benim sevdiğim zaman iniyor bide maknezyum filan kullanıyormusun
BegumIscanTunc MerveKaya38 kullanıyorum canım yok inmiyor sanki inatçı gibi ordan vazgeçmiyor sonra rahatsız olunca iniyor hanımefendi
B-P-R MerveKaya38 bebek büyüdüğü için ve yeri daraldığı için oluyormuş bende geven hafta Doktoruma sordum Toplanıyor sertleşiyor bir sorun olurmu diye hayır Toplanicak tabi Yeri daraldi artık dedi
islimkry MerveKaya38 bende aynı durumdayım. Genelde akşam yemeğinden sonra gece boyu oluyor canım acıyor bazen 🤦🏻♀️