Alize1 aeminegmss 😅😅😅hurafe ever ama ben oğlumdayken cidden öyle olmuştu şimdi sadece karnım büyüyor vücudun kilo almıyor çok şükür
minikturta aeminegmss valla ınanır mısın benimde kızım olacak karnım büyümedi popom büyüdü hatta gören senin kız arkaya buyuyo heralde diyor🥺😀😀😀😀😀
Esin25 aeminegmss valla erkekse değişmiyorsun sdce göbek çıkıyo iki kızıma hamileliğindedir arkamdan anladı babaannem eltimm de hamile kız olcak onnda dedi bildi 🐣
rukiyeeefeee banada ğopon büyümüş kız olduğu belli diyolar iki oğlum oldu onlarda böyle bişey diyen olmamıştı hiç
Tlybilgic24 aeminegmss erkek annesiyim nasıl hamile kaldıysam fiziğim aynı 10 kilo almama rağmen sadece göbeğim önde gidiyor 😂
MeliSeliMelih aeminegmss benim popom büyüdü oğlum oluo 😄 vücut yapısı her insanın kilo aldığı yer farklı bunuda mı cinsiyete bağlamışlar ya 😂😂
turansmom1 aeminegmss Afedersin ama hem karnım, hem popom davul gibiydi ama oğlum var. Onun yanı sıra ye ekşiyi getir ayşeyi, ye tatlıyı getir atlıyıda yalanmış hep ekşi yediiiiim, yalancılarrr😂😔
Sinem_58 aeminegmss bende kilo almadım ama popo ve göbek aldı başını gidiyor ve bugün bunun muhabbetini yapıp baya gülmüştük evleneli 8 9 ay oldu ben 7 aylık hamileyim herkes bundan dolayı çok gülüyor evlendi tavlandı diye beni gören emin misin kızın olacağına diyor hep erkek hamilelik fiziği var sende diyorlar 🤭
Zeyneplena34 aeminegmss Kızım olacak 6 buçuk aylık hamileyim karnim dışında bir yerden kilo almadim. İlk kızımda böyle değildim her yerim şişmişti bence hurafe 😂
Kayasbht aeminegmss illa ki kilo alınırsa heryer büyür ama belki kızda ekstra büyüyor olabilir ya da annenin neresinden kiloyu aldığıyla alakalıdır 😃 oğlum olacak çok kilo almadığım için sadece karnım büyüdü
shrbn25- aeminegmss tesadüf mü bilmiyorum ama benn 🙈vucut aynı ama karnımın yanları dolu ve popo cıkmıs durumda 😁🙈
Secil1907 Kızım olucak ve popom hic büyümedi. Böyle şeylere inanma derim canım benim. Kisiden kişiye vücud yapısına göre değişiyor. Allah kalbinden geçeni kusursuz ve sağlıklı versin 🥰🥰
MinnieMouse aeminegmss bence genetik 😁 kimin neresi buyucek belli olmuyo. Genel olarak hamilelikten sonra kadinin fizigi degisiyo. Popo kizda da erkekte de buyuyo 🤣