Vildan19 Burcinn07- bence evde cekin suyum geldiği için ben mecbur geldim suan ara sıra sanı geliyor ama zorlamıyor
Cemre_61 Vildan19 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimde çok az kaldı eminim benim de ayaklarım titrer hatta komple zangır zangır titrerimmm çok heyecanlı ve endişeliyim ilk olduğu için sanırım
Vildan19 Cemre_61 bende ilk bi saat oyle oldum sonra emin ol alışıyor insan hiç ama hiç beklemediğim bi anda oldu arabada gelirken Meryem suresini açtım inşirah okudum buraya geldim okudum Meryem ana otu var onu da suya koycam okuyup inşallah 😊
DnzylmzToprak Vildan19 hastanede de aktif olmaya çalıs sancın geldikc. Kolaylıkla doğumun olur insallah
Cemre_61 Vildan19 ben de Meryem ana otunu suya koymayı düşünüyorum Allah izin verirse rabbim yardımcın olsun canım tecrübelerini bekliyo olucam yavruna kolaylıkla kavuşman dileğiyle ❤️❤️🤲🏻
HayriyeBal81 Cemre_61 Kaç haftalık oldun 🌸 uzun zaman oldu görüşmeyeli Burda görünce şaşırdım. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
Vildan19 Daha doğum yapamadım sancım var ama çok zorlayacak degil biraz daha çıkmasını bekliyorlar kendi sancılarımla yapmamı bekliyorlar
Havva01 Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah bi nefeste kurtarsın 🥰🥺 Inşallah çok kolay olur doğumunuz 🙊
Ys35 Vildan19 inşallah sağlıkla gelir ben de bebeğimin çok bekletmesini istemyenlerdenim imrendim 😅 dua edin bana da 🙏🏻