Melekzeynep cicegim_geliyor bide sancı sırasında ayağa kalkıp yürümeye izin veriyolar mı yani çok katı kuralları var mı
serenty_123 Melekzeynep 2019 da doğum yaptım bebeğimi kaybettim özel oda istedik hassas durumumuzdan dolayı doktor suriyelilerin yoğunluğundan dolayı öyle bi şansımız olmadığını söyledi 🥺 sonra ben ameliyattayken kadın hastalıkları bölümüne yatırmayı kararlastirmislar o bölüme aldılar beni yani özel oda lüksü yok ama odalar 2 kişilik ti benim yattığım bölümde
serenty_123 Melekzeynep nasıl olduğunu bizde anlamadikki 2 gün önce kontrole gitmiştim gayet iyiydi sağlıklıydi bi anda oldu ne olduysa doğal ölüm dediler nasip değilmiş 🥺😪
yesilesinti Melekzeynep 2012 de ilk oğlumu orda doğurdum. İnanılmaz memnun kalmıştım ve herkese önermiştim 2015te ikinci oğlumda tövbe ettim bidaha oraya gitmicem diye. Ebe resmen benimle inatlaştı ve çok olumsuzdu doğum anında bütün psikolojimi bozdu normal doğum yaptım bu arada. Şimdi 3. Çocuğum başka bi devlete gidiyorum ama ebe ve doktor olayı tamamen şans. Allah iyisine denk getirsin
yesilesinti Melekzeynep güzel ıkınamadığım için. Hayır doğum bitti bide diyo ki cok başarılı bi doğum olmadı ama hayırlı olsun😒 değişik yani. İnşallah bu sefer ki doğumumda öyle bi ebeye denk gelmem🤲🏻
Melekzeynep serenty_123 öyle Allah hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 🌸
marininannesi Melekzeynep aile dostumuz orada ebeydi yenidoğanda çalışıyordu sonra taini çıktı puan orada değil ama bir çok aletin eksik olduğunu duymuştum ondan
Ozlem_3503 Gayette iyi bi hastane ben acil bişeyde sürekli oraya gidiyorum 35 haftalık gebeyim Allah’tandır hiç bakılmasın ve izmirdeki devlet hastanelerine göre çok iyi halit bey doktor olarak çok iyi randevuda zor bulunan bi doktor özellikle