aslihanim22 25nci haftamdayim ama hareketleri sanki git gide azalıyor sadece akşamları yatağa geçince oynuyor normalmi sizler kaçıncı haftasındasiniz ve hareketleri nasıl varmı benim gibi olanlar 😕
MeliSeliMelih aslihanim22 bu haftalarda fazla ayakta duruyorsanız hissedememeniz normal 😊 tamda 25. haftalarımızda bende az hissediyordum hemen doktora gidiyordum sola yatmamı tavsiye etmişti ve fazla ayalta durma demişti…
BegumIscanTunc aslihanim22 26 haftalığım gün içersinde hareketlilij çok Yok ama gece maşallahı var hanımefendinin resmen keşfe çıkıyor devri alem yapıyor 😂😅
Deryaaa25 aslihanim22 bi doktoruna gittiğin zaman danış derim genellikle 32 haftadan sonra az hissetme olur diyor doktor ben 38 haftalık hamileyim ama hergun normal şekilde hissediyorum geceleri bile kıpır kıpır
BegumIscanTunc aslihanim22 sakin bir bebektir annesi korkma uykuyu seviyordur Allah’ım sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
alimerve aslihanim22 ya ben de iki gündür aynı şeyi düşünüyorum şu an 27 haftalığım diyorum sanki geçen hafta daha çok hareketliydi gece yatınca dönüyor tekme atıyor ama sanki geçen hafta daha fazlaydı